ΜΕΝΟΥ

Στην Affidea το Ιδιωτικό Πολυιατρείο Ηλιούπολης!

Κεντρική φωτογραφία: Ο κ. Φώτιος Πατσουράκος, Καρδιολόγος – Αρχίατρος, Πρόεδρος Ένωσης Καρδιολόγων Ελλάδος, Α΄ Αντιπρόεδρος Ι.Σ.Α και ο Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος Affidea Ελλάδος


Ο Όμιλος Affidea, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, επιταχύνει την αναπτυξιακή στρατηγική του, επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων κέντρων και εξαγορών, με στόχο να επεκτείνει το δίκτυο και χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών του προς όφελος των εξεταζόμενων του.

Πρόσφατα ολοκλήρωσε την εξαγορά ενός εγνωσμένου πολυιατρείου στα Νότια Προάστια, και συγκεκριμένα του Ιδιωτικού Πολυιατρείου Ηλιούπολης, προσθέτοντας ακόμα ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρικό κέντρο στο δίκτυό του. Το Ιδιωτικό Πολυιατρείο Ηλιούπολης (Χαρ. Τρικούπη 12), που ιδρύθηκε από τον κ. Φώτιο Πατσουράκο, Καρδιολόγο-Αρχίατρο, Πρόεδρο Ένωσης Καρδιολόγων Ελλάδος, Α΄ Αντιπρόεδρο Ι.Σ.Α., δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1993, παρέχοντας όλο το φάσμα των διαγνωστικών και ιατρικών εξετάσεων, με προσήλωση στην υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Στο Πολυιατρείο λειτουργούν τμήματα όπως Καρδιολογικό, Ενδοκρινολογικό-Διαβητολογικό, Δερματολογικό-Αφροδισιολογικό, Αγγειοχειρουργικό, Πνευμονολογικό, Νεφρολογικό, Ορθοπαιδικό, Ουρολογικό, Χειρουργικό, Γυναικολογικό, Γαστρεντερολογικό, Νευρολογικό, Φυσικής Ιατρικής, Υπερήχων αγγείων (Triplex) και οργάνων σώματος, Αιματολογικό και τμήμα μαστού. Επίσης έχει αναπτύξει φυσιοθεραπευτικό τμήμα για αθλητές για αποκατάσταση κινητικών προβλημάτων και αθλητικών κακώσεων και γενικά μυοσκελετικών παθήσεων. Το Μικροβιολογικό εργαστήριο καλύπτει όλο το φάσμα των εργαστηριακών εξετάσεων, ρουτίνας και εξειδικευμένες, που απαιτούνται για τη διάγνωση, παρακολούθηση και θεραπεία των εξεταζόμενων, όπως αναλύσεις αίματος και ούρων αλλά και εξετάσεις μοριακού ελέγχου για κληρονομικές καρδιοπάθειες ή γενετικές ανωμαλίες.

Ο κ. Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος Affidea Ελλάδος, ανέφερε σχετικά: «Για τον Όμιλο Affidea, η ολοκλήρωση της εξαγοράς αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο της επιτυχημένης στρατηγικής και επιχειρηματικής ανάπτυξής του, καθώς συνεχίζεται η περαιτέρω επέκταση του δικτύου της Affidea στην Αττική, με στόχο την καλύτερη πρόσβαση των πολιτών σε υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον εξετάζουμε συνεχώς πιθανές εξαγορές για να ενισχύσουμε το δίκτυο και τη διαφοροποίηση των υπηρεσιών μας, προκειμένου να καλύψουμε πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες των ασθενών και των ιατρών».

Από την πλευρά του, ο κ. Φώτιος Πατσουράκος, Καρδιολόγος-Αρχίατρος, Πρόεδρος Ένωσης Καρδιολόγων Ελλάδος, Α΄ Αντιπρόεδρος Ι.Σ.Α, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή να ανήκουμε πλέον στον Πανευρωπαϊκό Όμιλο Affidea και να μοιραζόμαστε τις βέλτιστες πρακτικές. Η τεχνογνωσία, μακροχρόνια εμπειρία και δέσμευσή μας για υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών θα ενσωματωθούν με επιτυχία στην προσφορά ενός προηγμένου παρόχου υγείας, όπως η Affidea. Για εμάς, αυτή η εξαγορά σηματοδοτεί μια νέα πνοή και εποχή στην οποία όλη η ομάδα είναι αφοσιωμένη».


Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ευρώπη με δραστηριότητα σε 15 χώρες. Τα διαγνωστικά κέντρα Affidea λειτουργούν στην Ελλάδα από το 2005, μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου, και είναι συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ, όλα τα δημόσια ταμεία και τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός της Affidea είναι ο νεότερος στην Ευρώπη, καθώς διαθέτει τα πιο εξελιγμένα συστήματα μαγνητικής και αξονικής τομογραφίας, ψηφιακής μαστογραφίας 3D και υπερηχοτομογραφίας, με τεχνολογία επικεντρωμένη στους εξεταζόμενους. Όλα τα κέντρα είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Σημειώνεται ότι τα διαγνωστικά κέντρα Affidea έχουν βραβευθεί και περιλαμβάνονται στη λίστα “EuroSafe Wall of Stars” ως τα καλύτερα και ασφαλέστερα της Ευρώπης από πλευράς ακτινοπροστασίας, καθώς εφαρμόζουν κατ’ αποκλειστικότητα το πρόγραμμα διαχείρισης της δόσης ακτινοβολίας Dose Excellence κατά τη διενέργεια της αξονικής τομογραφίας.

Ο Όμιλος Affidea αναπτύσσεται δυναμικά, επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων κέντρων και επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών του. Στόχος της Affidea είναι η μετάβαση στο μοντέλο του «έξυπνου διαγνωστικού κέντρου» με ψηφιακές διαδικασίες, που θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο και περιορίζουν το αποτύπωμα στο περιβάλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: