ΜΕΝΟΥ

Οι Ενεργοί Ασφαλιστές προβληματίζονται με τις αυξήσεις στον κλάδο υγείας!

Health Newsroom

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Διαδικτυακή συνάντηση των Ενεργών Ασφαλιστών με θέμα συζήτησης τις Yπέρογκες αυξήσεις ασφαλίστρων στον κλάδο Υγείας: 

«Η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν δυναμική και εκφράστηκαν οι προβληματισμοι και οι ανησυχίες των επαγγελματιών Ενεργών Ασφαλιστών.

Αίσθηση προκάλεσε η συμμετοχή του κορυφαίου Έλληνα αναλογιστη κυρίου Γιάννη Περιστέρη, ο οποίος έθεσε το θέμα με εξαιρετική επιτυχία αφού κατέχει υψηλή τεχνογνωσία και τεράστια εμπειρία σε διοικητικές θέσεις μεγάλων Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Ο εξέχων νομικός κύριος Γιάννης Κυριακοπουλος, μας τίμησε με την παρουσία του και την συμμετοχή του.

Στην τοποθέτηση του, δεσμεύτηκε να μελετήσει την νομική διάσταση του θέματος και να μας ανακοινώσει το αποτέλεσμα της μελέτης του στις επόμενες ημέρες.

Την συνάντηση τίμησε με την παρουσία του και ο εκπρόσωπος της ΠΕΚΑΠ ο οποίος αναγνώρισε το πρόβλημα των αυξήσεων και συντάχθηκε στο πλευρό των Ενεργών Ασφαλιστών.

Ευχάριστη έκπληξη για την Διαδικτυακή συνάντηση των Ενεργών Ασφαλιστών αποτέλεσε η παρουσία του Προέδρου του Επαγγελματικου Επιμελητηριου Αθηνών και Ενεργού Ασφαλιστή κυρίου Γιάννη Χατζηθεοδοσιου.

Ο κύριος Χατζηθεοδοσιου κατέθεσε την εμπειρία του ως Ενεργός Ασφαλιστής και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα κακώς κείμενα. H Ευχάριστη έκπληξη που μας παρουσίασε ο Πρόεδρος του Επιμελητηριου ήταν η απλοποίηση της διαδικασίας για την κατάθεση των επαναπιστοποιησεων και των συμβολαίων Αστικής Ευθύνης μέσω Γ.Ε.ΜΗ. Μία επιτυχία της διοίκησης του ΕΕΑ που παρουσιάστηκε στην Διαδικτυακή μας συνάντηση κατα αποκλειστικότητα.

Ευχαριστούμε θερμά τους Ενεργούς Ασφαλιστές που συμμετείχαν σε αυτήν την σημαντική για τον θεσμό, συνάντηση. Ευχαριστούμε πολύ τους καλεσμένους κύριο Περιστέρη, Κυριακοπουλο και Χατζηθεοδοσιου για την παρέμβαση τους και σύντομα αναμένεται η επόμενη συνάντηση μέσω διαδικτύου για να συζητηθούν και άλλα φλέγοντα ζητήματα που ταλανιζουν τον επαγγελματία Ασφαλιστή και τους καταναλωτές Ασφαλιστικών Προϊόντων.»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: