ΜΕΝΟΥ
VIDEO: Εντυπωσιακή η παρουσία των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο All Star Game 2022

VIDEO: Εντυπωσιακή η παρουσία των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο All Star Game 2022

Health Newsroom

 

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) στο All Star Game 2022 που διοργάνωσε ο  Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (Ε.Σ.Α.Κ.Ε), το οποίο συνδυάστηκε με τη συμπλήρωση 30 ετών από την ίδρυσή του.

Oι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παρείχαν εξολοκλήρου υγειονομική κάλυψη στη διήμερη μεγάλη γιορτή του Ελληνικού μπάσκετ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την εξαιρετική παρουσία τους, καθώς και το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου που παρακολούθησε ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός στο Ο.Α.Κ.Α. Ταυτόχρονα, στο εκθεσιακό περίπτερο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στον περιβάλλοντα χώρο του Ο.Α.Κ.Α, εκατοντάδες πολίτες ενημερώθηκαν για το πολύπλευρο, πολυδιάστατο και πολυποίκιλο ανθρωπιστικό έργο που προσφέρει καθημερινά ο Οργανισμός στην Ελληνική κοινωνία. Υπενθυμίζεται ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. έχουν ενεργό μνημόνιο συνεργασίας με στόχο τη στήριξη του αθλητισμού και την ανάδειξη της υπέρτατης αξίας του εθελοντισμού στην Ελλάδα.

Παράλληλα, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2022, στο πλαίσιο συνεργασίας του Ε.Ε.Σ. με το Υφυπουργείο Αθλητισμού για την υλοποίηση του προγράμματος «Πρώτες Βοήθειες στον Αθλητισμό (Safe in Sports)», εκπαιδευτές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ε.Ε.Σ. υλοποίησαν εκπαιδευτικά σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών σε δεκάδες προπονητές, αθλητές και προσωπικό αθλητικών σωματείων.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: