ΜΕΝΟΥ

To ΜΗΤΕΡΑ διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια στη γυναικολογική λαπαροσκόπηση!

ΤοΜΗΤΕΡΑ, πρωτοπόρο στον τομέα της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης,σε συνεργασία μετην εταιρείαΠΡΩΤΟΝΑ.Ε.,συμμετέχει για δεύτερη φορά στο Διεθνές πρόγραμμα εκπαίδευσης «Continuum», του κατασκευαστικού οίκουOlympus,διοργανώνονταςμια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων στη γυναικολογική λαπαροσκόπησημε επιμέρους θεματικές ενότητες. 

Τααγγλόφωνα εκπαιδευτικάαυτά σεμινάρια, τελούνυπό την αιγίδα της HEAL Academy, της πρώτης εκπαιδευτικής ακαδημίας του Ομίλου Hellenic Healthcare στην Ελλάδα, καιαπευθύνονται σε νέους γυναικολόγους από την Ευρωπαϊκή  Ένωση, που επιθυμούν να εξοικειωθούν σεσύγχρονες τεχνικές  και  χειρουργικές προσεγγίσεις, από ένα κέντρο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, υψηλό αριθμό επεμβάσεων και πολυετή κλινική εμπειρία όπως είναι το ΜΗΤΕΡΑ. 

Η πρώτη θεματική ενότητα είναι αφιερωμένη στηνΟλική Λαπαροσκοπική Υστερεκτομή, και το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Day Case Laparoscopic Hysterectomy», θα διεξαχθεί τηνΤετάρτη 13 Μαρτίουκαι τηνΠέμπτη 14 Μαρτίου 2024, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ν. Λούρος»τουΜΗΤΕΡΑ. 

Οι συμμετέχοντες, την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουνενδιαφέροντεςδιαλέξεις από καταξιωμένους κλινικούς γυναικολόγους με καθιερωμένη εμπειρία ως συντονιστές του προγράμματος, ενώ παράλληλα οι εκπαιδευόμενοιθαεξασκηθούνσε  εξελιγμένους προσομοιωτές ενδοσκοπικής χειρουργικής. ΤηνΠέμπτη 14 Μαρτίου 2024 θα πραγματοποιηθείπαρακολούθηση επιλεγμένων χειρουργείων στο ΜΗΤΕΡΑμε σκοπό να αποκομίσουν τα μέγιστα από την εκπαιδευτική εμπειρία του προγράμματος. 

Επιστημονικός Υπεύθυνος του Σεμιναρίου είναι ο κ.Στέφανος Χανδακάς, Αν. Καθηγητής Γυναικολογίας, University of Nicosia, Πρόεδρος Δ.Σ. του ΜΗΤΕΡΑ και Γενικός Γραμματέας της Heal Academy. 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: