ΜΕΝΟΥ

ReliefTime Clinic: Η πρώτη και μοναδική εξειδικευμένη online κλινική ιατρικής κάνναβης στην Ελλάδα!

Health Newsroom

Σκοπός της δημιουργίας της ReliefTime Clinic είναι να δώσει άμεση και εγγυημένη ανακούφιση σε χιλιάδες ανθρώπους που υποφέρουν από συμπτώματα όπως ο πόνος, η δυσφορία και η αϋπνία που προκύπτουν από μια σειρά από τις παρακάτω παθήσεις:

 • Ρευματολογικές
 • Νευρολογικές
 • Γαστρεντερολογικές
 • Διαταραχές Ύπνου
 • Καρκίνο

Οι περισσότεροι από 70 ιατροί της ReliefTime Clinic είναι εξειδικευμένοι στην φαρμακευτική κάνναβη και μπορούν να βοηθήσουν ελεγχόμενα και με ασφάλεια τους ασθενείς στη διαχείριση των συμπτωμάτων τους και συνδυαστικά με τις θεραπείες τους.

Την ReliefTime Clinic φέρνει στην Ελλάδα το DoctorAnyTime, η No.1 ψηφιακή πλατφόρμα υπηρεσιών υγείας στη χώρα, η οποία από το 2012 συνδέει ιατρούς και επαγγελματίες υγείας με περισσότερους από 3.200.000 ασθενείς.

 Πώς λειτουργεί η ReliefTime Clinic;

Η ReliefTime Clinic συνδέει τους ασθενείς με περισσότερους από 70 ιατρούς, εξειδικευμένους στις θεραπευτικές ιδιότητες της ιατρικής κάνναβης, προσφέροντάς τους άμεση ανακούφιση με τρία απλά βήματα:

 1. Επιλογή ιατρού
  Ο ασθενής διαλέγει την ειδικότητα που χρειάζεται ανάλογα με το ιατρικό πρόβλημα που θέλει να αντιμετωπίσει.
 2. Άμεση ή προγραμματισμένη συνεδρία
  Ο ασθενής αποφασίζει αν θέλει να συμβουλευτεί άμεσα έναν ιατρό ή να κλείσει ραντεβού στον χρόνο που τον εξυπηρετεί, μέσω βιντεοκλήσης ή δια ζώσης.
 3. Ώρα για ανακούφιση
  Αφού αξιολογήσει την κατάσταση του ασθενούς, ο ιατρός συνταγογραφεί, αν απαιτείται, ψηφιακά την φαρμακευτική αγωγή (η ιατρική κάνναβη μπορεί να είναι μια επιλογή) προσφέροντας άμεση ανακούφιση.

Πώς η ReliefTime Clinic αλλάζει ό,τι ξέραμε για την αντιμετώπιση των χρόνιων πόνων;

 1. Πραγματοποιεί ό,τι υπόσχεται
  Το καταρτισμένο δίκτυο ιατρών μας έχει όλη την απαραίτητη εξειδίκευση για να αντιμετωπίσει κάθε επείγουσα ή χρόνια κατάσταση, κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεται ο ασθενής.
 2. Είναι η μοναδική ολοκληρωμένη κλινική στην Ελλάδα
  Η ReliefTime Clinic είναι η μόνη ολοκληρωμένη κλινική στην Ελλάδα, που σας επιτρέπει να βρείτε τον κατάλληλο ιατρό, να κάνετε συμβουλευτική online ή δια ζώσης, να λάβετε την ψηφιακή σας συνταγή και να την εκτελέσετε σε ένα κοντινό φαρμακείο, όλα σε μία πλατφόρμα.
 3. Κάνει τη θεραπεία με βάση την ιατρική κάνναβη προσβάσιμη
  Μετά τον επαναπροσδιορισμό του νομοθετικού πλαισίου για την ιατρική κάνναβη, οι ιατροί της ReliefTime Clinic χρησιμοποιούν τις πιο ενημερωμένες θεραπείες και πρωτόκολλα, καθοδηγώντας τον ασθενή με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Όλοι αξίζουμε μια ζωή χωρίς πόνο, χωρίς περιορισμούς και με περισσότερη χαρά. Ήρθε η ώρα να πάρουμε τον έλεγχο της υγείας μας με την ReliefTime Clinic.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: