ΜΕΝΟΥ
H Affidea βραβεύεται ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας»

H Affidea βραβεύεται ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας»

Health Newsroom

Τιμητική βράβευση για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές του Ομίλου Affidea

Την καταξιωμένη επιχειρηματική διάκριση ως μία εταιρεία-πρότυπο στον τομέα των υπηρεσιών Υγείας έλαβε για ακόμα μια χρονιά ο Όμιλος διαγνωστικών Κέντρων Affidea στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2022» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Grande Bretagne.

Η εκδήλωση «Diamonds of the Greek Economy 2022» επιβραβεύει εταιρείες οι οποίες επέδειξαν υψηλότατες επιδόσεις το 2021, κυρίως σε ό,τι αφορά τα καθαρά τους αποτελέσματα, λειτούργησαν ως παραδείγματα προς μίμηση και συνεπώς διεκδικούν κεντρικό ρόλο και ισχυρή θέση στην αγορά, αποτελώντας τα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας. Η Affidea βραβεύτηκε ως το μοναδικό brand Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για την σταθερή αναπτυξιακή της στρατηγική, καθώς και για την συνεισφορά της στα κοινωνικά δρώμενα, αποδεικνύοντας ότι συνδυάζει την βιώσιμη ανάπτυξη με το όραμα και την κοινωνική υπευθυνότητα.

Η Affidea, από την ίδρυση της το 2005, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο με σύγχρονα διαγνωστικά και δερματολογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, επενδύοντας σε τεχνολογία αιχμής και πρωτοποριακές διαγνωστικές μεθόδους, με σεβασμό στις ανάγκες των εξεταζόμενων. Πρόσφατα η Affidea εξαγόρασε το αναγνωρισμένο κέντρο Γενική Απεικονιστική σε κομβικό σημείο της Αθήνας, διαθέτοντας πλέον 330 κέντρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο στις 15 χώρες όπου δραστηριοποιείται. Λόγω των υψηλών προτύπων της στην ασφάλεια των ασθενών, η Affidea είναι ο πιο βραβευμένος πάροχος υπηρεσιών ιατρικής απεικόνισης στην Ευρώπη. Περισσότερα από τα μισά από τα βραβευμένα κέντρα με 5 αστέρια στο Eurosafe Wall of Stars, τα οποία είναι διαπιστευμένα από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ακτινολογίας στην Ευρώπη, είναι κέντρα της Affidea.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος, ο οποίος ανέφερε: «Με μεγάλη υπερηφάνεια παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους όλων των εργαζομένων του Ομίλου Affidea. Σε μια περίοδο που η υγεία, οι επιχειρήσεις και η οικονομία δοκιμάζονται, εμείς παραμένουμε στην πρώτη γραμμή, συνεισφέρουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, υπηρετούμε την υγεία με υπευθυνότητα, θέτοντας την ανθρώπινη ζωή σε προτεραιότητα. Η στρατηγική μας ανάπτυξη συνεχίζεται σταθερά, ανοίγουμε νέα κέντρα, επενδύουμε σε σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας, επιταχύνουμε τον ψηφιακό μας μετασχηματισμό. Όλα αυτά συνθέτουν μια άριστη ολιστική εμπειρία».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν βραβεία εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, στελέχη των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και φορέων της χώρας και εκπρόσωποι πρεσβειών και επιμελητηρίων.

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 15 χώρες μέσα από ένα δίκτυο 330 ιατρικών κέντρων & 11.000 επαγγελματιών υγείας. Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, δημιούργησε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: