ΜΕΝΟΥ

Euromedica Αλεξανδρούπολης: Σημείο Αναφοράς για την Υγεία στην πόλη!

Health Newsroom

Σε ένα σύγχρονο διαγωνιστικό κέντρο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό έχει μετεξελιχθεί το πολυδύναμο διαγωνιστικό κέντρο Euromedica Αλεξανδρούπολης, μετά από την πρόσφατη ανανέωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, στο πλαίσιο του επενδυτικού προγράμματος του ομίλου Euromedica.

Το κέντρο διαθέτει άρτια καταρτισμένο και πολύπειρο προσωπικό καθώς και μηχανήματα τελευταίας γενιάς, με την δυνατότητα διενέργειας εξειδικευμένων εξετάσεων υψηλής ακρίβειας, μεγάλης ταχύτητας και μικρής δόσης ακτινοβολίας. Στη Euromedica Αλεξανδρούπολης, παρέχεται όλο το εύρος των απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων σε συνεργασία με κλινικούς ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Νέος Μαγνητικός Τομογράφος

Στο Κέντρο έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί νέος μαγνητικός τομογράφος Philips Ingenia, υψηλού μαγνητικού πεδίου 3 Tesla, προσφέροντας σύγχρονες τεχνικές απεικόνισης για εξετάσεις υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας. Η ποιότητα της εικόνας είναι εξαιρετική,  ενώ ο χρόνος της εξέτασης είναι έως και 50% μειωμένος σε σχέση με τους κλασικούς μαγνητικούς τομογράφους. Στη Euromedica Αλεξανδρούπολης διενεργούνται πλέον εκτός από τις κλασικές μαγνητικές τομογραφίες, ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις, όπως Μαγνητική Τομογραφία Εγκεφάλου, Πολυπαραμετρική Προστάτη, Αγγειογραφία, Εντερογραφία, και σύντομα Καρδιάς και Μαστού, καθιστώντας το κέντρο ως την κορυφαία επιλογή στους κατοίκους της πόλης και των γύρω περιοχών.

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας

Στη Euromedica Αλεξανδρούπολης μπορεί να γίνει ένας πλήρης ιατρικός διαγνωστικός έλεγχος, με μία σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Ενδεικτικά, το Κέντρο διαθέτει Μικροβιολογικό και Βιοχημικό τμήμα, καθώς και πλήρως εξοπλισμένο Απεικονιστικό Τομέα, με τμήματα Αξονικής Τομογραφίας, Υπερηχοτομογραφίας, Ψηφιακής Μαστογραφίας, Ακτινογραφίας, Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας καθώς και Γ-Κάμερα (Πυρηνική Ιατρική). Στις εξετάσεις συγκαταλέγεται η Αξονική Στεφανιογραφία με τον σύγχρονο πολυτομικό Αξονικό Toshiba Aquilion, με ποσοστό ανίχνευσης στενώσεων στο 99%. Η δόση ακτινοβολίας ελαχιστοποιείται με αυτόματα συστήματα ανίχνευσης της πυκνότητας των οργάνων, στοχεύοντας στο ενδιαφερόμενο όργανο και αυτό τον καθιστά ιδανικό για αξονικές στεφανιογραφίες.

Η Euromedica Αλεξανδρούπολης παρέχει υψηλού επιπέδου καινοτόμες και πλήρως προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας προς όλους. Το Κέντρο δέχεται καθημερινά ασθενείς από τις 7:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και όλους τους δημόσιους ασφαλιστικούς φορείς, εφαρμόζοντας σύστημα ποιότητας, πιστοποιημένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: