ΜΕΝΟΥ

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία!

Health Newsroom

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ο Σύνδεσμος Ασφάλειας & Υγείας Κύπρου, πραγματοποίησαν μια ειδική εκδήλωση με θέμα «Κλιματική αλλαγή και επιπτώσεις στην υγεία».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 24 Απριλίου 2024, στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων του Ομίλου της CNP CYPRUS στη Λευκωσία και την παρακολούθησαν επαγγελματίες από τον τομέα της Ασφάλειας & Υγείας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Γιάννης Παναγιώτου, υπό την αιγίδα του οποίου τελούσε η εκδήλωση, ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας κ. Στυλιανού και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου, κα Ειρήνη Χρυσού. Ομιλητές ήταν ο Δρ. Χρύσανθος Σαββίδης, Ανώτερος Λειτουργός Επιθεώρησης Εργασίας, Προϊστάμενος κλάδου ποιότητας αέρα, ο Δρ. Παναγιώτης Κουής, Διευθυντής Έργου LIFE MEDIA της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κύπρου και ο Δρ. Θεόδωρος Λύτρας, Επίκουρος Καθηγητής, Σχολή Δημόσιας Υγείας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Ακολούθησε ανοικτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: