ΜΕΝΟΥ

Affidea Λαυρίου, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε κομβικό σημείο στην Αττική

Health Newsroom

Με ένα νέο διαγνωστικό κέντρο συνεχίζεται η ανάπτυξη του Δικτύου της Affidea στην Αττική,  ώστε η πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και η εξυπηρέτηση των κατοίκων του λεκανοπεδίου να γίνεται πιο εύκολη. Το νέο κέντρο στο Λαύριο (Φωκίωνος Νέγρη 5) εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική επέκτασης του Ομίλου, με στόχο να διατηρήσει την Affidea ως τον πλέον αξιόπιστο σύμμαχο στο πλευρό των εξεταζόμενων.

Το κέντρο είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και συνεργάζεται με όλες τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες και δημόσιους ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Το νέο κέντρο στην νοτιοανατολική Αττική λειτουργεί σε πρότυπους ιατρικούς χώρους και ένα φιλόξενο περιβάλλον, με έμπειρους και καταξιωμένους ιατρούς στο είδος τους και με χρήση ιατρικού εξοπλισμού τεχνολογίας αιχμής, προκειμένου να προσφέρει υψηλής ποιότητας και πλήρως προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας σε όλους.

Το κομβικό σημείο στο οποίο βρίσκεται και καθώς είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Δίκτυο της Affidea στην Αττική, θα μπορεί να εξυπηρετήσει τους κατοίκους των γύρω περιοχών, διασφαλίζοντας αξιοπιστία στα αποτελέσματα και άρτια εξυπηρέτηση.

Στην Affidea Λαυρίου οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν Βιοπαθολογικό Εργαστήριο, Τμήμα Υπερηχοτομογραφίας Σώματος, Τriplex Σώματος, Καρδιολογικό Τμήμα  (Triplex Καρδιάς, Δοκιμασία Κοπώσεως, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Holter πιέσεως & ρυθμού), Ψηφιακή Μαστογραφία, Ψηφιακή Ακτινογραφία,  Μαγνητική Τομογραφία, Αξονική Τομογραφία, Πανοραμική/Κεφαλομετρική Ακτινογραφία. Όσον αφορά το Βιοπαθολογικό Εργαστήριο, καλύπτει όλο το φάσμα των εργαστηριακών εξετάσεων καθώς και εξετάσεις Covid-19, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας. Επιπλέον διενεργούνται υπηρεσίες κατ’ οίκον.

Ο  Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, Θεόδωρος Καρούτζος, δήλωσε για το νέο Διαγνωστικό κέντρο της Affidea στην περιοχή του Λαυρίου: «Η στρατηγική του Ομίλου περιλαμβάνει την επέκταση του Δικτύου σε περισσότερες γεωγραφικές περιφέρειες, με στόχο την προσβασιμότητα στην έγκυρη και ολοκληρωμένη διάγνωση. Επενδύουμε σε μία περιοχή όπου είναι έντονη η ανάγκη για αναβάθμιση των υπηρεσιών πρόληψης, προαγωγής της υγείας και ιατρικής περίθαλψης, με τα υψηλότερα πρότυπα και διαδικασίες ασφάλειας, καλύπτοντας βασικές ανάγκες των πολιτών σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας».

Το ωράριο λειτουργίας του κέντρου είναι 06:30-21:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή & 07:30-15:00 το Σάββατο. Για περισσότερες πληροφορίες: +30 2292 304010 & e-mail: [email protected]

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

 Ο Όμιλος Affidea αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ευρώπη με δραστηριότητα σε 15 χώρες.

Τα διαγνωστικά κέντρα Affidea λειτουργούν στην Ελλάδα από το 2005, μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου, και είναι συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ, όλα τα δημόσια ταμεία και τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός της Affidea είναι ο νεότερος στην Ευρώπη, καθώς διαθέτει τα πιο εξελιγμένα συστήματα μαγνητικής και αξονικής τομογραφίας, ψηφιακής μαστογραφίας 3D και υπερηχοτομογραφίας, με τεχνολογία επικεντρωμένη στους εξεταζόμενους.

Όλα τα κέντρα είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Σημειώνεται ότι τα διαγνωστικά κέντρα Affidea έχουν βραβευθεί και περιλαμβάνονται στη λίστα “EuroSafe Wall of Stars” ως τα καλύτερα και ασφαλέστερα της Ευρώπης από πλευράς ακτινοπροστασίας, καθώς εφαρμόζουν κατ’ αποκλειστικότητα το πρόγραμμα διαχείρισης της δόσης ακτινοβολίας Dose Excellence κατά τη διενέργεια της αξονικής τομογραφίας.

Ο Όμιλος Affidea αναπτύσσεται δυναμικά επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων κέντρων και επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών του.

Στόχος της Affidea είναι η μετάβαση στο μοντέλο του «έξυπνου διαγνωστικού κέντρου» με ψηφιακές διαδικασίες, που θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο και περιορίζουν το αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: