ΜΕΝΟΥ

6η Εκδήλωση ενημέρωσης, δικτύωσης και καθοδήγησης για την επιχειρηματικότητα στον τομέα της υγείας!

Health Newsroom

Στο πλαίσιο καθοδήγησης, ενημέρωσης και δικτύωσης για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στον τομέα της Υγείας, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), κόμβος του ΕΙΤ Health στην Ελλάδα, και το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας διοργανώνουν διαδικτυακά την “6η εκδήλωση γνωριμίας, δικτύωσης & καθοδήγησης για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στον τομέα της Υγείας” την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 (ώρες 17:00-19:00).
Θα παρουσιαστούν τα νέα προγράμματα του EIT Health για startups (2024), οι δράσεις του προγράμματος NBG Business Seeds και οι υπηρεσίες του νέου EDIH SmartHealth. Επίσης, θα παρουσιαστούν λύσεις από νεοφυείς επιχειρήσεις και ομάδες ιδεών που συμμετέχουν στo πρόγραμμα της NBG και θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση.
Πρόκειται για την 6η κατά σειρά εκδήλωση γνωριμίας, ενημέρωσης, δικτύωσης και καθοδήγησης για νεοφυείς επιχειρήσεις και ομάδες με προτάσεις επιχειρηματικότητας στον χώρο της υγείας που διενεργείται στο πλαίσιο προώθησης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στον συγκεκριμένο κλάδο.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Bayer Hellas, του Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας για την Ευφυή Υγεία: Ιατρική Ακριβείας και Καινοτόμες Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Υγείας (smartHealth) και της ΕΛΠΕΝ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους Γιώργο Μέγα, συντονιστή του EIT Health HUB στην Ελλάδα, τηλ. 2102204921, [email protected], και Μάριο Ροϊδη, EIT Health HUB/ Enterprise Europe Network-Hellas Innovation Consultant, τηλ. 2102204924, [email protected].

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: