ΜΕΝΟΥ

Συμβεβλημένα με τον ΕΔΟΕΑΠ τα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου Affidea!

Health Newsroom

Tα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου Affidea, του μεγαλύτερου ιδιωτικού παρόχου υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, είναι συμβεβλημένα με τον ΕΔΟΕΑΠ, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα ιατρικής περίθαλψης και προαγωγής της υγείας σε όλα τα ασφαλισμένα μέλη του Οργανισμού.

Ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) έχει συνάψει συμφωνία με τον Όμιλο Affidea, προκειμένου οι ασφαλισμένοι του να απολαμβάνουν πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας υψηλής ποιοτικής στάθμης, κάτω από αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν απεικονιστικές, διαγνωστικές εξετάσεις, εξετάσεις βιοπαθολογίας και ιατρικές επισκέψεις.

Ο συντονισμός των ραντεβού γίνεται από το συντονιστικό κέντρο της Affidea. Για τον προγραμματισμό των εξετάσεων ο ασφαλισμένος καλεί ή στέλνει email στα παρακάτω στοιχεία

Τηλ: 2130900910 και Email: [email protected]

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να αναζητούν  στην σελίδα του Οργανισμού τα συμβεβλημένα Διαγνωστικά Κέντρα πανελλαδικά. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα συμβεβλημένα Διαγνωστικά Κέντρα οι ασφαλισμένοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ 2107264496, 2107264728, 2107264492 (Αθήνα) και 2310278271 (Θεσσαλονίκη).

Ειδικά γαι τους ασφαλισμένους στη Βόρεια Ελλάδα, που εξυπηρετούνται από το γραφείο του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη, ισχύει το email [email protected]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: