ΜΕΝΟΥ

1st Andrus beer trail race festival!

Health Newsroom

Η Andrus Beer Trail Race Festival, προκηρύσσει αγώνες ορεινού τρεξίματος και παράλληλων αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, οι οποίοι θα λάβουν χώρα στις 14 – 16/06/2024, στο καταπράσινο νησί των Κυκλάδων, την Άνδρο και στον παραδοσιακό οικισμό του Κορθίου.

Το 1ο Andrus Beer Trail Race Festival έχει στόχο να αναδείξει όλες εκείνες τις ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει το φυσικό περιβάλλον στον άνθρωπο και να κάνει γνωστή την παράδοση και την ιστορία του τόπου σε μικρούς και μεγάλους. Σε ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του ορεινού τρεξίματος να απολαύσουν 4 υπέροχες διαδρομές, διαφορετικής αποστάσεως, υψομετρικής διαφοράς και βαθμού δυσκολίας που σίγουρα θα τους συναρπάσουν!

Την Gerakones Challenge, η οποία είναι η μεγάλη και απαιτητική διαδρομή μήκους 30 χλμ. και 1790 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς. Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική, απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και απευθύνεται σε καλά προπονημένους δρομείς με ανάλογη εμπειρία ορεινών αγώνων.

Την Korthi Adventure, η οποία διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά αυτού που ονομάζουμε trail running.

Με μήκος 15 χλμ. και θετική υψομετρική διαφορά 650 μ. απευθύνεται σε όλους και θεωρείται ιδανική για την εισαγωγή σας στο ορεινό τερέν.

Την Grias Pidima Encounter, η οποία είναι μια εύκολη διαδρομή συνολικού μήκους 5 χλμ. και θετική υψομετρική διαφορά 265 μ., καθαρά ψυχαγωγική. Στόχος της είναι να φέρει τους δρομείς της ασφάλτου στα μονοπάτια των ορεινών αγώνων!

Τέλος, την Future Champions, η οποία με μήκος 1 χλμ., απευθύνεται στους μικρούς μας φίλους και έχει στόχο να τους φέρει σε επαφή με τη φύση και να τους εξοικειώσει με τις εναλλακτικές μορφές δράσεων και αθλητισμού.

Η Trail Pro έχει αναλάβει την τεχνική διεύθυνση φροντίζοντας για την άψογη σηματοδότηση, τη ροή του προγράμματος και την ασφαλή κίνηση των αθλητών.

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία Chronosystems, εγγυώνται τη γρήγορη και σωστή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Στη διαδρομή Gerakones Challenge και Korthi Adventure θα υπάρχουν οι εξής ηλικιακές κατηγορίες:

Ανδρών (18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+) και Γυναικών (18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+)

Στη διαδρομή Grias Pidima Encounter 5K θα υπάρχουν οι κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών και Παιδιών (13-15), (16-18)

Οι τρεις πρώτοι νικητές-ριες των κατηγοριών κάθε διαδρομής θα πάρουν κύπελλο και μετάλλιο, ενώ όλοι όσοι έχουν έγκυρο τερματισμό θα πάρουν το αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.

Δώρα των χορηγών θα κληρωθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη δημιουργία του Κέντρου Νεφροπαθών στο νησί.

 

 Παράταση εγγραφών για τους αγώνες του Andrus Beer Trail Race Festival

To τελευταίο διάστημα οι εγγραφές στους αγώνες του Andrus Beer Trail Race Festival… είχαν πάρει φωτιά. Ειδικά τις τελευταίες πέντε ημέρες πάνω από 100 συμμετέχοντες έκαναν την εγγραφή τους.

Εξαιτίας αυτού, αλλά και της δημοσκόπησης που τρέξαμε στο Instagram της διοργάνωσης, όπου η θετικές απαντήσεις ήταν μαζικές, η οργανωτική ομάδα του Andrus Beer Trail Race Festival αποφάσισε να δώσει λίγες μέρες παράταση για εσάς που θέλετε να το ζήσετε μαζί μας και να γίνεται μέρος σε αυτή την γιορτή του ορεινού τρεξίματος στην Άνδρο.

Για τέσσερις ακόμα μέρες (μέχρι και την Παρασκευή 7 ΙΟΥΝΙΟΥ) μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στους αγώνες:

  • Gerakones Challenge 32km
  • Korthi Adventure 15km
  • Grias to Pidima Encounter 5km
  • Future Champions 1km

Τελική ημερομηνία λήξης εγγραφών: 07/06/2024 στις 18.00

Ελάτε να τρέξετε πλάι σε γνωστούς αθλητές ορεινού τρεξίματος, να γνωρίσετε τις φυσικές ομορφιές της Άνδρου, να ψυχαγωγηθείτε, να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να πιείτε… Andrus Beer!

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε στο επίσημο site της διοργάνωσης: www.andrusrace.com

Για την εγγραφή σας μπείτε εδώ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: