ΜΕΝΟΥ

Το «Oscar» έχει ήδη δώσει την απάντηση στις νέες ανάγκες για καλύψεις υγείας μετά την εφαρμογή του μέτρου των απογευματινών χειρουργείων από το υπουργείο Υγείας!

Health Newsroom

Με αφορμή την πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφασης – ΚΥΑ (Γ2α/10666/2024 – ΦΕΚ 1485/Β/5-3-2024) σχετικά με τις χειρουργικές επεμβάσεις και άλλες επεμβατικές πράξεις που
διενεργούνται πέραν του τακτικού ωραρίου λειτουργίας των νοσοκομείων του Εθνικού Συστήματος Υγείας (Ε.Σ.Υ.) , πολλές ασφαλιστικές εταιρίες διαμόρφωσαν σχετικά τα προγράμματα τους στέλνοντας εγκυκλίους ότι τα απογευματινά χειρουργεία καλύπτονται από την κάλυψη νοσηλεία στο δημόσιο ή επιδοματικά από το νοσοκομειακό και χειρουργικό επίδομα, αλλά κυρίως  σκέφτονται να φτιάξουν σύντομα  νέα προγράμματα υγείας με πιο ανταγωνιστικά ασφάλιστρα για ενισχύσουν επιπλέον το χαρτοφυλάκιο τους.

Το πρόγραμμα «Oscar» by Kemter Insurance Agencies,Sub-Agencies and Consultants Ltd “Coverholder at Lloyd’s’’ είναι το ιδανικό πρόγραμμα και για το νέο μέτρο για τα απογευματινά χειρουργεία του Υπουργείου Υγείας , αφού το πρόγραμμα έχει ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου και καλύπτει το 90% των εξόδων χωρίς καμία άλλη απαλλαγή ως και το ποσό των 15.000€.

Τα κόστη στα  απογευματινά Χειρουργεία κυμαίνονται από 300€ ως 2000€ , συνεπώς το Oscar έχει δώσει ήδη τη λύση για το νέο μέτρο . Μέσω του Οscar, κάθε ασφαλισμένος θα μπορεί να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος από το κόστος (90%) , ενδεχομένως και όλο το κόστος που θα προκύπτει από ένα απογευματινό χειρουργείο σε δημόσιο νοσοκομείο, αν δεν ενεργοποιήσει την Νοσοκομειακή Περίθαλψη και κάνει χρήση του νοσοκομειακού και χειρουργικού επιδόματος . Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα καλύψει αυτή την ανάγκη του στο πλέον πιο οικονομικό ασφάλιστρο αφού για οποιοδήποτε άλλο ατομικό συμβόλαιο υγείας θα πρέπει να πληρώσει κάποιος πάνω από 450€ / ετησίως ( με απαλλαγή κοντά  στα 1500€ και ηλικία μεταξύ 35-45)  , ενώ με το Oscar δεν θα ξεπεράσει τα 250€/ ετησίως. Να υπενθυμίζουμε ότι τα περισσότερα προγράμματα υγείας σε απαλλαγές άνω των 1500€ ή απαλλαγή ακόμα και στα δημόσια νοσοκομεία μειώνεται κατά 50% , άρα πολλές φορές ο ασφαλισμένος θα έχει ένα πολύ μεγάλο μέρος του κόστους της νοσηλείας να το πληρώσει ο ίδιος.

Η κάλυψη όμως δεν σταματά εκεί. Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο και στο εξωτερικό πάλι με την μικρότερη συμμετοχή 10% και χωρίς καμία άλλη απαλλαγή , ταυτόχρονα όμως ο ασφαλισμένος απολαμβάνει και καλύψεις  Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης  καλύπτοντας τυχαία περιστατικά 1000€ ετησίως από ατύχημα και 500€ από ασθένεια , επισκέψεις σε ιατρούς, διαγνωστικές εξετάσεις και φάρμακα!!!

Άρα λοιπόν είναι ένα πρόγραμμα υγείας που καλύπτει στο μεγαλύτερο φάσμα τις ανάγκες ενός ανθρώπου  , ακόμα και τους ανασφάλιστους στο πλέον πιο προσιτό κόστος.

Σημειωτέων είναι το μοναδικό πρόγραμμα Υγείας που δεν έχει προαπαιτούμενο το ταμείο ασφάλισης , αφού μπορεί να το έχει αγοράσει και κάποιος ανασφάλιστος και ο συνδυασμός ότι δεν έχει καμία άλλη απαλλαγή , το καθιστά πλέον καινοτόμο και ξεχωριστό.

To πρόγραμμα με μια ματιά…

  1. Ανώτατο όριο  ως 15.000€ ετησίως ανά άτομο και κάλυψη 90% χωρίς  καμία απαλλαγή
  2. Επίδομα τοκετού 800€ μετά από 10 μήνες . Στην παροχή μητρότητας έχει προστεθεί ένα επίδομα 300€ σε περίπτωση αποβολής , καθώς και επίδομα πατρότητας 200€!!!!!
  3. Κάλυψη πρωτοβάθμιας περίθαλψης 1000€ από ατύχημα και 500€ από ασθένεια σε ελεύθερο δίκτυο Ιατρών
  4. Ημερήσιο νοσοκομειακό επίδομα  από την 1η μέρα και ποσό 40€ την ημέρα στη περίπτωση μη χρήσης του συμβολαίου
  5. Χειρουργικό επίδομα ως 1200€ στη περίπτωση μη χρήσης του συμβολαίου
  6. Κάλυψη φαρμάκων για ασθένεια και ατύχημα
  7. Κάλυψη συγγενών παθήσεων μετά από 2 έτη.
  8. Κάλυψη πλαστικής επέμβασης σε περίπτωση που έχει προηγηθεί επέμβασης μαστεκτομής ως το ποσό των 5000€
  9. Οικογενειακή Προστασία από ατύχημα και ασθένεια ως  12.000€.

Για τα ποιο πάνω ισχύουν όροι και προϋποθέσεις βάση του λεκτικού ασφαλιστηρίου.

(*Ενδεικτικό παράδειγμα Ασφάλισης 4μελούς Οικογένειας 40-38-10-8 ετώνà 446€/ετήσιο ασφάλιστρο) .

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε στο 2106843888 ή στο email [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: