ΜΕΝΟΥ

Η Affidea στο ΔΕΗ myRewards Coupons!

Health Newsroom

Ο Όμιλος Affidea, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, εντάσσεται στο ΔΕΗ myRewards Coupons, το πρόγραμμα επιβράβευσης της ΔΕΗ που εξασφαλίζει ειδικά για τους πελάτες της προνόμια και σημαντικές εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από συνεργασίες με κορυφαίες μάρκες της αγοράς. 

 Με την ένταξη της Affidea στο ΔΕΗ myRewards Coupons, που βρίσκεται στην ψηφιακή πλατφόρμα myΔΕΗ, οι χρήστες της πλατφόρμας θα έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστες και ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές, καθώς και σε εξειδικευμένα προγράμματα υγείας στα προηγμένα διαγνωστικά και δερματολογικά κέντρα του Ομίλου Affidea ανά την Ελλάδα.  

 Τα διαγνωστικά κέντρα Affidea είναι εξοπλισμένα με ιατρική τεχνολογία αιχμής και λειτουργούν σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, παρέχοντας εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, τα City Med είναι πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα του Ομίλου Affidea, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της Δερματολογίας, Ιατρικής Αισθητικής και των Laser.  

 Με τα προνόμια υγείας του Ομίλου Affidea μπορούν να επωφεληθούν όλοι οι εγγεγραμμένοι στο myΔΕΗ – οικιακοί ή επαγγελματικοί χρήστες – και συγκεκριμένα, μπορούν να βρουν δωρεάν και να αποκτήσουν τα σχετικά κουπόνια στην ενότητα myRewards. Η εξαργύρωση των κουπονιών ΔΕΗ myRewards Coupons μπορεί να γίνει στα διαγνωστικά και δερματολογικά κέντρα του Ομίλου Affidea ανά την Ελλάδα, με τη χρήση του κωδικού που λαμβάνεται μέσω viber, sms ή email. 

 Το πρόγραμμα επιβράβευσης ΔΕΗ myRewards Coupons είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής της ΔΕΗ που έχει τον πελάτη και τις ανάγκες του στο επίκεντρο, με στόχο να βελτιώνει την εμπειρία του. 

 Η συνεργασία έχει στόχο να καλύψει τις ανάγκες υγείας των πελατών της ΔΕΗ προσφέροντάς τους υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, αλλά και να υπενθυμίσει την αξία της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και του υγιεινού τρόπου ζωής. 

 Σχετικά με τον Όμιλο Affidea  

 Ο Όμιλος Affidea αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ευρώπη με δραστηριότητα σε 15 χώρες. 

 Τα διαγνωστικά κέντρα Affidea λειτουργούν στην Ελλάδα από το 2005, μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου, και είναι συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ, όλα τα δημόσια ταμεία και τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες. 

 Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός της Affidea είναι ο νεότερος στην Ευρώπη, καθώς διαθέτει τα πιο εξελιγμένα συστήματα μαγνητικής και αξονικής τομογραφίας, ψηφιακής μαστογραφίας 3D και υπερηχοτομογραφίας, με τεχνολογία επικεντρωμένη στους εξεταζόμενους. 

 Όλα τα κέντρα είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.  

 Σημειώνεται ότι τα διαγνωστικά κέντρα Affidea έχουν βραβευθεί και περιλαμβάνονται στη λίστα “EuroSafe Wall of Stars” ως τα καλύτερα και ασφαλέστερα της Ευρώπης από πλευράς ακτινοπροστασίας, καθώς εφαρμόζουν κατ’ αποκλειστικότητα το πρόγραμμα διαχείρισης της δόσης ακτινοβολίας Dose Excellence κατά τη διενέργεια της αξονικής τομογραφίας. 

 Ο Όμιλος Affidea αναπτύσσεται δυναμικά επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων κέντρων και επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών του. 

 Στόχος της Affidea είναι η μετάβαση στο μοντέλο του «έξυπνου διαγνωστικού κέντρου» με ψηφιακές διαδικασίες, που θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο και περιορίζουν το αποτύπωμα στο περιβάλλον. 

 Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram. 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: