ΜΕΝΟΥ
Αφιέρωσε δύο ώρες από τη ζωή σου για να αγαπήσεις τον εαυτό σου

Αφιέρωσε δύο ώρες από τη ζωή σου για να αγαπήσεις τον εαυτό σου

Health Newsroom

Η Ημέρα της Γυναίκας ήρθε για μια ακόμα χρονιά να μας θυμίσει ότι είμαστε ισότιμοι πολίτες κάθε χώρας, ότι αξίζουμε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη και ότι κάνουμε ότι κάνουν οι άντρες και ακόμα περισσότερα σε αυτή τη ζωή. Παρόλα αυτά τα εμπόδια σε πολλές χώρες παραμένουν. Ακόμα και στις υποτίθεται ανεπτυγμένες χώρες οι γυναίκες νιώθουν καθημερινά υποδεέστερες των ανδρών είτε μέσα στο χώρο εργασίας τους είτε στο σπίτι τους.

Οι γυναίκες αφιερώνουν τη ζωή τους στους ανθρώπους που αγαπούν. Όχι γιατί είναι η φύση τους όπως διατείνονται πολλοί, αλλά γιατί δεν ντρέπονται να αφιερώσουν κομμάτια της ζωής τους, δεν φοβούνται τον πόνο και δεν στέκονται στα όποια εμπόδια βρουν μπροστά τους.

Οι γυναίκες είναι μανάδες, σύζυγοι, φίλες, συνάδελφοι, συνεργάτες, νοικοκυρές, ερωμένες. Καταναλώνουν απίστευτη ενέργεια καθημερινά για να φέρουν εις πέρας όλους τους ρόλους τους.

Με αφορμή την ημέρα αυτή και με όλα αυτά στο μυαλό μου, αποφάσισα να αφιερώσω αυτή την ημέρα στην Ανθή. Να μου χαρίσω την πολυτέλεια μιας, το πολύ δύο ωρών, για να περιποιηθώ τον εαυτό μου, να νιώσω όμορφη και ξεκούραστη, να ξεχάσω την καθημερινότητα και τα άγχη της. Από αύριο θα συνεχίσω να παλεύω και πάλι τόσο για τα μια ισότιμη ζωή γυναικών – ανδρών, για την επιβίωση, για ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας, για να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και σκαμπανεβάσματα της ζωής. Από αύριο όμως, σήμερα θα αφιερώσω λίγες ώρες να με περιποιηθεί και μένα κάποιος και να νιώσω όμορφα. Μία φορά στο τόσο το αξίζουμε όλες οι γυναίκες δεν νομίζεται;

Πήρα το δρόμο για Χαλάνδρι, εκεί στη Δρυάδων 4 γωνία με Λ. Πεντέλης είναι το General Health Care. Μου είχαν πει όλες οι φίλες μου ότι οι θεραπείες που δοκίμασαν είναι μαγικές και θα νιώσω άλλος άνθρωπος.

Με υποδέχθηκαν με χαμόγελα η Βιοπαθολόγος Ελένη Τριανταφύλλου και ο πλαστικός χειρουργός Πέτρος Βλασταράκος και μου εξήγησαν τι προσφέρουν οι νέες μη επεμβατικές θεραπείες σε πρόσωπο και σώμα.  Αποφάσισα να δοκιμάσω το νέο πρόγραμμα REFIT για το πρόσωπο και το LPG για το σώμα.

Με ανέλαβε η Αγγελική, η αισθητικός με τα μαγικά της χεράκια η οποία, αφού καθάρισε το πρόσωπο μου, ξεκίνησε να μου κάνει λιπογλυπτική με ραδιοσυχνότητες οι οποίες όπως μου εξήγησαν οι γιατροί, ενεργοποιούν το μεταβολισμό, βοηθούν στην παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου και μειώνεται σιγά- σιγά το λίπος στο πρόσωπο, ειδικά τα προγούλια που λέμε εμείς οι γυναίκες ενώ, «σβήνουν» οι γραμμές στο πρόσωπο και ελαττώνονται οι ρυτίδες.

Αυτή η θεραπεία κράτησε 40 λεπτά και πραγματικά αποκοιμήθηκα από τη χαλάρωση και την ηρεμία που ένιωσα. Ενώ, χάρηκα πολύ όταν είδα το πρόσωπο μου πιο λείο, και πιο λαμπερό στο τέλος.

Στη συνέχεια μου φόρεσαν μια λευκή ολόσωμη και λεπτή φόρμα για να κάνω το LPG. To LPG θεωρήθηκε η επανάσταση στο αδυνάτισμα από την εφεύρεσή του μέχρι σήμερα. Έχει τη δυνατότητα να διασπά το τοπικό λίπος και να μειώνει θεαματικά την όψη πορτοκαλιού που προκαλεί η κυτταρίτιδα στο σώμα και ειδικά στα πόδια και τους γλουτούς. Τονώνει και συσφίγγει το δέρμα και κυριολεκτικά σμιλεύει το σώμα.

Σε προσωπικό επίπεδο σας λέω ότι ένιωσα να ξεκουράζει τρομερά την πλάτη και τη μέση μου από την κόπωση της καθημερινότητας και τους πόνους που προκαλεί το κακό κάθισμα που κάνουμε εμείς οι δημοσιογράφοι όλη μέρα μπροστά τις οθόνες μας.

Στο General Health Care παρέχονται μια σειρά από εξατομικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος από εξειδικευμένους γιατρούς και επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων. Μπορεί κάθε γυναίκα ακόμα και άντρας αν θέλει να ζητήσει την 1η ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική συνάντηση που παρέχει το GHC για να μάθει τις ανάγκες του προσώπου ή του σώματος του και να δει τις λύσεις που προσφέρονται οι οποίες είναι πολλές.

Για παράδειγμα, εκτός από το Refit που έκανα εγώ στο πρόσωπο μπορεί να κάνει μεσοθεραπεία, δερμοαπόξεση, fillers, botox, νήματα, καθαρισμό, ενυδάτωση και πολλά άλλα. Ενώ, στο σώμα εκτός του LPG μπορεί επίσης να κάνει REFIT ή ενέσιμη μεσοθεραπεία. Επίσης έχει τμήμα αποτρίχωσης ακόμα και θεραπείας μαλλιών με PRP.

Ανάλογα με τις ανάγκες του ο καθένας μπορεί να επιλέξει τη θεραπεία που του ταιριάζει σε προσιτές τιμές για όλα τα οικονομικά βαλάντια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: