ΜΕΝΟΥ

Ο ΟΜΙΛΟΣ

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΠΥΡΟΥ δραστηριοποιούνται με επιτυχία εδώ και 35 χρόνια στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα στον τραπεζοασφαλιστικό χώρο, αλλά και στον χώρο της υγείας. Ξεκινώντας το 1989 από τις  χάρτινες σελίδες του περιοδικού «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΙ» και  στη συνέχεια της εφημερίδας «NEXT DEAL», πέρασαν  εξελικτικά στο επόμενο σκαλοπάτι της ενημέρωσης την  ψηφιακή εποχή όπου  με στόχο πάντα την προσφορά και την πληροφόρηση  κατέχουν  πρωταγωνιστικό ρόλο. Σημαντική πτυχή των Εκδόσεων Σπύρου είναι και η έκδοση Βιβλίων και Λευκωμάτων υψηλών προδιαγραφών.

Συγκεκριμένα:

ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Συνεχίζεται η έκδοση των εντύπων μας, με σταθερή κυκλοφορία και συγκεκριμένα για το περιοδικό «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΙ» (έναρξη 1989), την εφημερίδα “NEXTDEAL” (2000) και το περιοδικό “HEALTH NEXT GENERATION” (2020), τα οποία αποστέλλονται σε 12.000 αποδέκτες (συνδρομητές και τιμής ένεκεν) μέσω ταχυδρομείου, εταιρίας ταχυμεταφορών και του πρακτορείου «ΑΡΓΟΣ». Επίσης τα έντυπα μας αναρτώνται  στις  ιστοσελίδες  www.Asfalistikonai.gr, www.Nextdeal.gr www.healthng.gr  (αρ. μητρώου online media 14299), με αποδέκτες κοντά στους 2.000.000 επισκέπτες το 2023). Επιπλέον εμπεριέχονται στις ομαδικές αποστολές των Newsletter, οι οποίες αποστέλλονται καθημερινά δύο φορές (πρωί και απόγευμα) σε 120.000 αποδέκτες, που αυξάνονται συνεχώς.

Τα ενημερωτικά μέσα των Εκδόσεων Σπύρου απευθύνονται στο σύνολο της αγοράς και ειδικότερα στον τραπεζοασφαλιστικό χώρο, στον χώρο υγείας, στα κέντρα υγείας – νοσοκομεία, σε βουλευτές και τιμής ένεκεν σε περίπου 2.000 σημαντικά πρόσωπα. Μεγάλος αριθμός ταχυδρομείται με μαζικές αποστολές στις ασφαλιστικές εταιρίες, σε τράπεζες, σε ιδιωτικά νοσοκομεία  κλπ.). Μετά την πανδημία τα έντυπα μας αποστέλλονται και σε προσωπικές διευθύνσεις των αναγνωστών.

 Επιπλέον στις δραστηριότητες των Εκδόσεων Σπύρου εντάσσονται :

  • Εκδόσεις βιβλίων
  • Ετήσια έκδοση που κυκλοφορεί ενόψει του συνεδρίου της ΕΑΕΕ (Ύδρα).
  • ‘Ένθετα υγείας,
  • ‘Ένθετο Bancassurance & Banking
  • ‘Ένθετο Κύπρου
  • ‘Ένθετο αυτοκινήτου

 

ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΕΣΑ

Τα ψηφιακά μέσα μας είναι:

 

Κεντρικός πυρήνας, των ψηφιακών μέσων των εκδόσεων μας, είναι η ιστοσελίδα  www.Nextdeal.gr, με πάνω από 12.000.000 προβολές, κοντά στους 2.000.000 μοναδικούς επισκέπτες και 16.000.000 events (το περασμένο έτος 2023). Να σημειωθεί ότι είμαστε το πρώτο μέσο στον χώρο μας. Συγκεκριμένα η επισκεψιμότητα του Nextdeal.gr,  κατά μέσο όρο ανά μήνα, είναι πάνω από 120.000, του 2ου μέσου είναι περίπου 40.000, του 3ου  30.000 κ.λ.π  και επιπλέον η παραμονή των επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας είναι γύρω στα 18’ λεπτά, του 2ου 3’ ενώ των υπολοίπων λιγότερο από 2’. Επίσης κατέχει την 28η θέση, στην χώρα, στην ταξινόμηση κατηγορίας, το 2Ο  την 148η , το 3ο την 246η  κ.ο.κ. (στοιχεία του SimilarWeb). 

Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία επισκεψιμότητας για τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2024 (στοιχεία του SimilarWeb).

Την  υψηλή θέση προτίμησης, καταδεικνύουν και οι αριθμοί των ακολούθων στους λογαριασμούς μας στα κοινωνικά δίκτυα, (Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Instagram).

ΠΑΡΑΓΩΓΗ VIDEO

Η εταιρία COLOMBO PRODUCTIONS με κύρια δραστηριότητα τις υπηρεσίες καταγραφής και επεξεργασίας εικόνας και ήχου δίνει τη δυνατότητα πρωταρχικά στην παρουσίαση του δημοσιογραφικού έργου των εκδόσεων με οπτικοακουστική μορφή ενώ παράλληλα είναι στη διάθεση των εταιριών για την κάλυψη εκδηλώσεων, συνεδρίων, αποστολών στο εξωτερικό, live stream μεταδόσεων και οποία άλλη εταιρική ανάγκη για τηλεοπτική κάλυψη ζητηθεί.  

Oι πολλαπλές δημοσιεύσεις, που επιτυγχάνονται μέσω των έντυπων και ψηφιακών μέσων των Εκδόσεων Σπύρου, έχουν στόχο την πληροφόρηση του συνόλου του καταναλωτικού κοινού, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Ειδικά μεγάλο μέρος ανθρώπων των πωλήσεων ενημερώνεται εκπαιδευτικά και δημοσιογραφικά από τις εκδόσεις μας. 

Οι εκδότες Κωνσταντίνος & Ευάγγελος Σπύρου, οι πάνω από 25 δημοσιογράφοι και το διοικητικό προσωπικό  πιστεύουμε ότι ιδιαίτερη αξία έχει η ποιότητα της αρθρογραφίας, η ανεξαρτησία και ο αλληλοσεβασμός ρόλων (οι βασικοί μας συνεργάτες είναι μέλη επαγγελματικών σωματείων π.χ. ΕΣΗΕΑ, ΕΔΙΠΤ), η επιλογή θεμάτων, η διάδοση ποικίλων θεμάτων του Ελληνικού πολιτισμού μας, της Ελληνικής φιλοσοφίας, των εθίμων, της λαογραφίας και της ιστορίας αυτού του τόπου, τα οποία επί 30 και πλέον χρόνια οι εκδόσεις μας προωθούν στην δημοσιογραφική ύλη τους και με ειδικές σελίδες όπως τα «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ», το “ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING”, αναφορές σε επετείους, βιβλία κλπ. Εξάλλου στην ταυτότητα μας αναφέρουμε πολιτιστικές χορηγίες, εκδόσεις και δωρεές βιβλίων κλπ.

(Δείτε σχετικό video Ανασκόπηση 2023, από 7/2/2024.)

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ