ΜΕΝΟΥ

Το «Oscar» έχει ήδη δώσει την απάντηση στις νέες ανάγκες για καλύψεις υγείας μετά την εφαρμογή του μέτρου των απογευματινών χειρουργείων από το υπουργείο Υγείας!

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, έχετε ήδη δημοσιεύσει και σχετικό άρθρο πως μετά την εφαρμογή του νέου μέτρου για τα απογευματινά ιατρεία, πολλές ασφαλιστικές εταιρίες σκέφτονται να φτιάξουν προγράμματα υγείας για αυτό , επίσης ήδη στέλνουν εγκυκλίους ότι τα απογευματινά ιατρεία καλύπτονται από την κάλυψη νοσηλεία στο δημόσιο ή επιδοματικά από το νοσοκομειακό και χειρουργικό επίδομα.

Θα θέλαμε λοιπόν να προβάλλουμε ότι το πρόγραμμα «Oscar» by Kemter, Coverholder at Lloyd’s, είναι το ιδανικό πρόγραμμα για το νέο μέτρο για τα απογευματινά χειρουργεία του Υπουργείου Υγείας , αφού το πρόγραμμα έχει ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου και καλύπτει στο 90% των εξόδων χωρίς καμία άλλη απαλλαγή ως και το ποσό των 15.000€.

Τα κόστη στα απογευματινά Χειρουργεία κυμαίνονται από 300€ ως 2000€ , συνεπώς υπερκαλύπτεται το κόστος . Μέσω του Οscar, κάθε ασφαλισμένος θα μπορεί να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος από το κόστος (90%) , ενδεχομένως και όλο το κόστος που θα προκύπτει από ένα απογευματινό χειρουργείο σε δημόσιο νοσοκομείο, αν δεν ενεργοποιήσει την Νοσοκομειακή Περίθαλψη και κάνει χρήση του νοσοκομειακού και χειρουργικού επιδόματος . Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα καλύψει αυτή την ανάγκη του στο πλέον πιο οικονομικό ασφάλιστρο αφού για οποιοδήποτε άλλο ατομικό συμβόλαιο υγείας θα πρέπει να πληρώσει κάποιος πάνω από 450€ / ετησίως ( με απαλλαγή κοντά στα 1500€ και ηλικία μεταξύ 35-45) , ενώ με το Oscar δεν θα ξεπεράσει τα 250€/ ετησίως. Να υπενθυμίζουμε ότι τα περισσότερα προγράμματα υγείας σε απαλλαγές άνω των 1500€ ή απαλλαγή ακόμα και στα δημόσια νοσοκομεία μειώνεται κατά 50% , άρα τις περισσότερες φορές ο ασφαλισμένος θα έχει ένα πολύ μεγάλο μέρος του κόστους της νοσηλείας να το πληρώσει ο ίδιος.

Η κάλυψη όμως δεν σταματά εκεί. Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο και στο εξωτερικό πάλι με την μικρότερη συμμετοχή 10% και χωρίς καμία άλλη απαλλαγή ,αλλά θα έχει και κάλυψη εξωνοσοκομειακά καλύπτοντας 1000€ ετησίως από ατύχημα και 500€ από ασθένεια , επισκέψεις σε ιατρούς, διαγνωστικές εξετάσεις και φάρμακα!!!

Άρα λοιπόν είναι ένα πρόγραμμα υγείας που καλύπτει στο μεγαλύτερο φάσμα τις ανάγκες ενός ανθρώπου , ακόμα και τους ανασφάλιστούς στο πλέον πιο προσιτό κόστος.

ΥΓ: Σημειωτέων είναι το μοναδικό πρόγραμμα Υγείας που δεν έχει προαπαιτούμενο το ταμείο ασφάλισης , αφού μπορεί να το έχει αγοράσει και κάποιος ανασφάλιστος και ο συνδυασμός ότι δεν έχει καμία άλλη απαλλαγή , το καθιστά πλέον καινοτόμο και ξεχωριστό.

To πρόγραμμα με μια ματιά…

  1. Ανώτατο όριο ως 15.000€ ετησίως ανά άτομο και κάλυψη 90% χωρίς καμία απαλλαγή
  2. Επίδομα τοκετού 800€ μετά από 10 μήνες . Στην παροχή μητρότητας έχει προστεθεί ένα επίδομα 300€ σε περίπτωση αποβολής , καθώς και επίδομα πατρότητας 200€!!!!!
  3. Κάλυψη πρωτοβάθμιας περίθαλψης 1000€ από ατύχημα και 500€ από ασθένεια σε ελεύθερο δίκτυο Ιατρών
  4. Ημερήσιο νοσοκομειακό επίδομα από την 1η μέρα και ποσό 40€ την ημέρα στη περίπτωση μη χρήσης του συμβολαίου
  5. Χειρουργικό επίδομα ως 1200€ στη περίπτωση μη χρήσης του συμβολαίου
  6. Κάλυψη φαρμάκων για ασθένεια και ατύχημα
  7. Κάλυψη συγγενών παθήσεων μετά από 2 έτη.
  8. Κάλυψη πλαστικής επέμβασης σε περίπτωση που έχει προηγηθεί επέμβασης μαστεκτομής ως το ποσό των 5000€
  9. Οικογενειακή Προστασία από ατύχημα και ασθένεια ως 12.000€.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: