ΜΕΝΟΥ

Το Άσυλο Ανιάτων ενισχύεται με δωρεά από την INTERAMERICAN!

Health Newsroom

Το Άσυλο Ανιάτων επέλεξαν να ενισχύσουν με σημαντική δωρεά οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Interamerican που ολοκλήρωσαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Master Financial Advisors της LIMRA. Η ομάδα των ασφαλιστικών συμβούλων επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ασύλου Ανιάτων στην Κυψέλη και συνομίλησε με μέλη της Διοίκησης και τους ωφελούμενους.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαίδευσης που έχει δημιουργήσει η Interamerican για επιλεγμένους ασφαλιστικούς συμβούλους της, δίνεται ως έπαθλο στους συμμετέχοντες που διαγωνίζονται σε εκπαιδευτική άσκηση η δωρεά σημαντικού ποσού από την Interamerican σε φιλανθρωπικό οργανισμό. Η νικήτρια ομάδα του εκπαιδευτικού κύκλου που ολοκληρώθηκε, επέλεξε να ενισχύσει το Άσυλο Ανιάτων, με στόχο την ενίσχυση του έργου που επιτελεί για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των περιθαλπόμενων.

Η πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων Ιωάννα Ηλιάδη δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στις εγκαταστάσεις μας στην Κυψέλη τους ασφαλιστικούς σύμβουλους της INTERAMERICAN που επέλεξαν το Άσυλο Ανιάτων ως αποδέκτη δωρεάς που ορίζεται από εσωτερικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά την INTERAMERICAN, η οποία για μία ακόμα φορά μέσα από τις εκπαιδευτικές της δραστηριότητες, διαμορφώνει όχι μόνο επαγγελματικούς αλλά και κοινωνικούς πρωταγωνιστές».

Λίγα λόγια για το Άσυλο Ανιάτων

Είναι το πρώτο φιλανθρωπικό σωματείο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1893 χωρίς καμία κρατική επιχορήγηση. Το 1972, ίδρυσε το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων (ΙΠΧΠ), που εδρεύει στην Κυψέλη με στόχο την περίθαλψη ατόμων με παραπληγίες, τετραπληγίες, εγκεφαλοπάθειες, σκλήρυνση κατά πλάκας και παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος. Η δομή αυτή αποτελεί πρότυπο για την δευτεροβάθμια κοινωνική φροντίδα στον τόπο μας, προσφέρει στους ωφελούμενούς της, 24ωρη υποστήριξη και απασχολεί 110 άτομα, διαφόρων ειδικοτήτων (ιατρούς, φυσίατρους, φυσικοθεραπευτές, νοσοκόμους, εργασιοθεραπευτές, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό).

Σκοπός του είναι η βελτίωση του επιπέδου ζωής των συνανθρώπων μας με χρόνια νοσήματα. Στο σύνολο των 130 χρόνων λειτουργίας του, έχει φροντίσει και περιθάλψει με στοργή περισσότερους από 8.500 συνανθρώπους μας ΑμεΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: