ΜΕΝΟΥ

Τα Δερματολογικά Κέντρα City Med συμμετέχoυν στο CU Around πρόγραμμα ανταμοιβής της Vodafone!

Τα Δερματολογικά Κέντρα City Med του Ομίλου Affidea επεκτείνουν την συνεργασία τους με την Vodafone, μέσω του προγράμματος καρτοκινητής τηλεφωνίας CU, και προσφέρουν προνομιακά προγράμματα υγείας για τους νέους, μέσω του προγράμματος ανταμοιβής CU Around.

To CU Around είναι ένα πρόγραμμα ανταμοιβής που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των νέων και να τους χαρίζει μοναδικά προνόμια και νέες εμπειρίες. Σημειώνεται επίσης ότι το CU Around παρέχει ακόμα πιο προνομιακές τιμές αποκλειστικά σε φοιτητές.

Οι εκπτώσεις των δερματολογικών υπηρεσιών των City Med προς πελάτες Vodafone είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Athens City Med & Vodafone

  • 30% έκπτωση σε φοιτητές CU around
  • 20% έκπτωση σε συνδρομητές CU around
  • 20% έκπτωση για το πρόγραμμα Vodafone Thank you

Με στόχο την προαγωγή της πρόληψης, όλοι οι πελάτες Vodafone μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστες διαγνωστικές εξετάσεις και άλλες ιατρικές υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές, στα διαγνωστικά και δερματολογικά κέντρα του Ομίλου Affidea σε όλη την Ελλάδα.

Οι μονάδες υγείας του Ομίλου Affidea λειτουργούν σε σύγχρονο περιβάλλον άνεσης, ασφάλειας και αισθητικής, ενώ είναι στελεχωμένες με ιατρούς υψηλής επιστημονικής κατάρτισης, οι οποίοι σε συνεργασία με το νοσηλευτικό προσωπικό, φροντίζουν για την άριστη εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων. Επιπλέον, τα City Med του Ομίλου Affidea, είναι δερματολογικά κέντρα υψηλής τεχνολογίας, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της Δερματολογίας και Ιατρικής Αισθητικής.


Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 15 χώρες μέσα από ένα δίκτυο 340 ιατρικών κέντρων & 11.000 επαγγελματιών υγείας.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, δημιούργησε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών και Δερματολογικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο Όμιλος Affidea λειτουργεί με υπευθυνότητα και ευαισθησία σε κάθε τομέα της δραστηριότητάς του, εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: