ΜΕΝΟΥ

Προσφορά δώρων από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία σε Δημοτικό Σχολείο της Θήβας!

Health Newsroom

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, στο πλαίσιο των κοινωνικών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει, πραγματοποίησε δωρεά σε μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας.

Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Τούτουζας επισκέφτηκε το σχολείο  και πρόσφερε τα δώρα στους μικρούς μαθητές. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής.

Τον κ. Τούτουζα υποδέχθηκε θερμά η Διευθύντρια του σχολείου, κα Κατερίνα Παπαδά, η οποία τον ξενάγησε στις αίθουσες και τους χώρους του σχολείου ενημερώνοντάς τον για τα προβλήματα υποδομής, εξοπλισμού αλλά και τις σημαντικές αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μαθητές Ρομά αναφορικά με την πρόσβασή τους στο σχολείο.

Ο κ. Τούτουζας -μαζί με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους- μοίρασαν τα κουτιά με τα δώρα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας τα οποία περιείχαν αθλητικά παπούτσια για όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους.

Τα χαμόγελα και η ευγνωμοσύνη των μικρών μαθητών για τα δώρα που έλαβαν ήταν πολλά και αποτέλεσαν την καλύτερη επιβράβευση για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία της ΕΚΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: