ΜΕΝΟΥ

Προληπτικές εξετάσεις για άνδρες στα διαγνωστικά κέντρα Affidea για την Γιορτή του Πατέρα!

Health Newsroom

Ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea επισημαίνει την σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για όλη την οικογένεια, και παρέχει εξετάσεις διαγνωστικού ελέγχου υψηλής αξιοπιστίας και ασφάλειας, με στόχο την προστασία των ανδρών. Συγκεκριμένα, με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα που φέτος είναι την Κυριακή 16 Ιουνίου, προσφέρει ολοκληρωμένο προληπτικό έλεγχο προστάτη και καρδιάς σε προνομιακή τιμή.

Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί μία πολύ συχνή μορφή προστάτη στους άνδρες, ο οποίος συνήθως αναπτύσσεται αργά και δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα συμπτώματα μέχρι να φτάσει σε προχωρημένο στάδιο. Ο προληπτικός έλεγχος προστάτη με PSA, Free PSA και Ratio μπορεί να οδηγήσει στην έγκαιρη διάγνωση και με την σειρά της στην ίαση. Οι άνδρες άνω των 50 ετών πρέπει να πραγματοποιούν έναν αρχικό έλεγχο, ενώ σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ο έλεγχος διενεργείται και σε άνδρες κάτω των 50.

Η μέτρηση του νατριουρητικού πεπτιδίου ΝΤ-proBNP αποτελεί μια καρδιοειδική εξέταση που διενεργείται στα διαγνωστικά κέντρα Affidea και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόγνωση, τη διάγνωση, την αξιολόγηση του κινδύνου και την παρακολούθηση της καρδιακής ανεπάρκειας. Οι πρόσφατες κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιολογίας για την καρδιακή ανεπάρκεια συνιστούν τη χρήση των νατριουρητικών πεπτιδίων (Class IA), συμπεριλαμβανομένου του NT‑proBNP, ως αρχικής διαγνωστικής εξέτασης για την διερεύνηση και ανίχνευση ασθενών με καρδιακή ανεπάρκεια.

Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως τις 30 Ιουνίου 2024 στα διαγνωστικά κέντρα Affidea ανά την Ελλάδα.

Ας μην ξεχάσουμε να πούμε «Χρόνια Πολλά» σε όλους τους μπαμπάδες. Και φυσικά να τους υπενθυμίσουμε να φροντίζουν την Υγεία τους με προληπτικές εξετάσεις!

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

 Ο Όμιλος Affidea αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ευρώπη με δραστηριότητα σε 15 χώρες.

Τα διαγνωστικά κέντρα Affidea λειτουργούν στην Ελλάδα από το 2005, μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου, και είναι συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ, όλα τα δημόσια ταμεία και τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός της Affidea είναι ο νεότερος στην Ευρώπη, καθώς διαθέτει τα πιο εξελιγμένα συστήματα μαγνητικής και αξονικής τομογραφίας, ψηφιακής μαστογραφίας 3D και υπερηχοτομογραφίας, με τεχνολογία επικεντρωμένη στους εξεταζόμενους.

Όλα τα κέντρα είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Σημειώνεται ότι τα διαγνωστικά κέντρα Affidea έχουν βραβευθεί και περιλαμβάνονται στη λίστα “EuroSafe Wall of Stars” ως τα καλύτερα και ασφαλέστερα της Ευρώπης από πλευράς ακτινοπροστασίας, καθώς εφαρμόζουν κατ’ αποκλειστικότητα το πρόγραμμα διαχείρισης της δόσης ακτινοβολίας Dose Excellence κατά τη διενέργεια της αξονικής τομογραφίας.

Ο Όμιλος Affidea αναπτύσσεται δυναμικά επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων κέντρων και επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών του.

Στόχος της Affidea είναι η μετάβαση στο μοντέλο του «έξυπνου διαγνωστικού κέντρου» με ψηφιακές διαδικασίες, που θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο και περιορίζουν το αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: