ΜΕΝΟΥ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

HEALTH NEXT GENERATION:  H Next Generation ενημέρωση για την ΥΓΕΙΑ 

 Το “HEALTH NEXT GENERATION”, αποτελεί  ένα  περιοδικό για την ΥΓΕΙΑ με επιστημονική εγκυρότητα που αναδεικνύει την πρόοδο της επιστήμης  και προάγει την επιστημονική γνώση. Στόχος είναι το NEXT GENERATION της ΥΓΕΙΑΣ. Οι άνθρωποι επιθυμούν να μάθουν τις νέες εξελίξεις που υπάρχουν στην υγεία και κυρίως για το πρόβλημα τους. Επιστήμονες γιατροί γράφουν ο καθένας για την ειδικότητα του και σε ποιο νοσοκομείο θα τους βρουν. 

Κυκλοφορεί αδιαλείπτως από τον Νοέμβριο 2020 από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΠΥΡΟΥ, που  συνεχίζουν με επιτυχία τη δημιουργική πορεία και στο χώρο της υγείας, αναδεικνύοντας  την εξέλιξη της επόμενης γενιάς στην Ιατρική και τη Φαρμακευτική επιστήμη, σύμφωνα και με την καθημερινή ερώτηση του μεγαλύτερου σοφού Σωκράτη «μή τι νεώτερον;»

Κορυφαίοι επιστήμονες γράφουν για τις επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της υγείας, για πρωτοποριακές θεραπείες, ενώ ειδικοί συμβουλεύουν για την θεραπευτική αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων.

Στην πλούσια ύλη του “HEALTH NEXT GENERATION”, περιλαμβάνονται πρωτότυπα ρεπορτάζ, έρευνες και αρθρογραφία από τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων στο χώρο της υγείας, του φαρμακευτικού κλάδου και της ασφάλισης.

Στόχος είναι η πληρέστερη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού στις πλέον σύγχρονες εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής και της περίθαλψής.

Το  περιοδικό “HEALTH NEXT GENERATION” κυκλοφορεί σταθερά από το 2020 και αποστέλλεται σε 12.000 αποδέκτες (συνδρομητές και τιμής ένεκεν) μέσω ταχυδρομείου, εταιρίας ταχυμεταφορών και του πρακτορείου «ΑΡΓΟΣ». Παράλληλα αναρτάται και στις  ιστοσελίδες, www.Nextdeal.gr & www.healthng.gr.

Επιπλέον εμπεριέχεται  στις ομαδικές αποστολές των Newsletter, οι οποίες αποστέλλονται καθημερινά δύο φορές (πρωί και απόγευμα) σε πάνω από 125.000 αποδέκτες που αυξάνονται συνεχώς.

Στην ύλη του HEALTH NEXT GENERATION περιλαμβάνονται:

  • Συνεντεύξεις από προσωπικότητες που πρωταγωνιστούν στον κλάδο της υγείας.
  • Εκτενή αφιερώματα που συνδέονται με τις παγκόσμιες ημέρες στην υγεία.
  • Οι τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο του φαρμάκου και των φαρμακευτικών εταιρειών.
  • Οι δραστηριότητες των ιδιωτικών θεραπευτηρίων και των διαγνωστικών κέντρων. 
  • Ο ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας.
  • Η πολιτική της  δημόσιας υγείας
  • Νέα του χώρου Υγείας, Νοσοκομείων, κλινικών και ιατρών.
  • Πλούσια αρθρογραφία από διακεκριμένους επιστήμονες για τα σημαντικότερα χρόνια προβλήματα υγείας που απασχολούν σήμερα του Έλληνες πολίτες.
  • Οι  εξελίξεις στις ασφαλιστικές καλύψεις υγείας

 Μερικά από τα ειδικά αφιερώματα που έχουν φιλοξενηθεί στο “HEALTH NEXT GENERATION, αφορούν τις παθήσεις σε: διαβήτη, καρδιά, ρομποτική χειρουργική, ογκολογία, υγεία της γυναίκας, του άνδρα και του παιδιού, επιτεύγματα της ορθοπεδικής, οφθαλμολογία, ασθένειες παχυσαρκίας. Έμφαση έχει δοθεί επίσης στις νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία της υγείας, καθώς και σε  καινοτόμες διαγνωστικές και θεραπευτικές μεθόδους, αλλά και σε παρουσιάσεις διαγνωστικών κέντρων.

Στις σελίδες του “HEALTH NEXT GENERATION” μπορείτε να διαβάσετε  αποκλειστικές συνεντεύξεις διακεκριμένων προσωπικοτήτων από το χώρο της υγείας, όπως: του  Στρατή Παττακού Διευθυντή Β’ Καρδιοχειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ», του Δρος  Κωνσταντίνου  Κωνσταντινίδη Επιστημονικού Διευθυντή, Διευθυντή Τμήματος Γενικής, Λαπαροσκοπικής, Ογκολογικής και Ρομποτικής Χειρουργικής, Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, του κ. Μελέτιου-Αθανάσιου Κ. Δημόπουλου, Πρύτανη του ΕΚΠΑ και Καθηγητή Θεραπευτικής – Αιματολογίας- Ογκολογίας της Ιατρικής Σχολής, της Ιουλίας Τσέτη Διευθύνουσας  συμβούλου  του ΟΦΕΤ, της Όλγας Μπαλαούρα, Δοικήτριας και Προέδρου  του Δ.Σ. του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», του  καθηγητή Οφθαλμολογίας Σπύρου Γεωργαρά, Διευθυντή της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Υγεία». Σε κάθε τεύχος του περιοδικού και συγκεκριμένα στις 2 τελευταίες σελίδες του αναφέρονται ονομαστικά όλοι, περίπου διακόσιοι.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ