ΜΕΝΟΥ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εφημερίδα «NEXT DEAL» είναι ενημερωτική έκδοση που ξεκίνησε το 2000 και κυκλοφορεί ανά δεκαπενθήμερο από τις εκδόσεις “ΔΙΣΤΡΑΤΟ Ε.ΣΠΥΡΟΥ ΕΠΕ”, μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου, στις οποίες ανήκουν ακόμη τα περιοδικά “ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΙ” και η εφημερίδα «ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ». Η εφημερίδα «NEXT DEAL» κυκλοφορεί σε 15.000 τεύχη για Ελλάδα και Κύπρο και βρίσκεταιί στα περίπτερα όλης της χώρας από την εταιρία «ΑΡΓΟΣ ΑΕ».

Στην ύλη του NEXT DEAL περιλαμβάνονται:

  • Οι ειδήσεις των Ασφαλιστικών εταιριών, των τραπεζών, των εταιριών Bancassurance, των ΑΕΔΑΚ, των Ταμείων δημοσίων και ιδιωτικών νοσηλευτηρίων.
  • Παρουσιάσεις – συνεντεύξεις ανθρώπων του ευρύτερου χώρου των χρηματοοικονομικών προϊόντων και της ασφαλιστικής αγοράς με παράλληλη σύνδεση με τους ασφαλισμένους (μεγάλοι πελάτες, ομαδικά ασφαλιστήρια).
  • Πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις των επιχειρήσεων από την ελληνική και τη διεθνή αγορά.
  • Απόψεις κομμάτων, βουλευτών και κυβερνητικών παραγόντων για τα συναφή θέματα.
  • Νέα του χώρου Υγείας, Νοσοκομείων, κλινικών και ιατρών.
  • Συγκριτικοί πίνακες τιμολογίων και αποτελεσμάτων των εταιριών.

Ένθετο του «NEXT DEAL» είναι το “BANCASSURANCE & BANKING” το οποίο προσφέρει χρηστική ενημέρωση σε ότι αφορά τα προϊόντα ενώ παρουσιάζει πρόσωπα, έρευνες, συγκριτικές αναφορές, πίνακες αποτελεσμάτων, νομοθεσίες και γενικώς ότι αφορά το συγκεκριμένο χρηματοοικονομικό χώρο. Σε ειδικές σελίδες παρουσιάζεται και η τεχνολογία στην οποία επενδύουν συνεχώς, τα τελευταία χρόνια, οι τράπεζες, οι ασφαλιστικές εταιρίες και οι μεγάλες επιχειρήσεις.

Άμεσοι αποδέκτες του “NEXT DEAL” και του “BANCASSURANCE & BANKING” είναι οι διαμορφωτές γνώμης του χώρου αυτού (ως ηγέτες και ως καταναλωτές). Μεγάλοι Οργανισμοί, Υπουργεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Πολιτικά Κόμματα, Ιατρικά κέντρα, ιδιωτικές κλινικές, ιατροί, δημόσια νοσοκομεία και οι Managers τους, φαρμακευτικές εταιρείες και εταιρείες ιατρικού εξοπλισμού, Τράπεζες και οι Εταιρίες τραπεζικών ομίλων, Ασφαλιστικές, Αμοιβαία Κεφάλαια, Leasing. Factoring, Πιστωτικές κάρτες, Χρηματιστηριακές εταιρίες, Εταιρίες πληροφορικής και Τεχνολογίας, Κινητή Τηλεφωνία, Κατασκευαστικές, Ξενοδοχειακά κέντρα, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Ταξιδιωτικά Γραφεία κλπ. Έμμεσοι αποδέκτες όλοι οι κάτοχοι χρήματος, εξαιτίας των ανωτέρω ενασχολήσεων.

Από αρχές 2006 το «NEXT DEAL» κυκλοφορεί και στα περίπτερα και με θέματα που αφορούν τους καταναλωτές και την προστασία τους.
Στις σελίδες του «NEXT DEAL» και του “BANCASSURANCE & BANKING” καλύπτεται ειδησεογραφικά το δεκαπενθήμερο της ελληνικής τραπεζοασφαλιστικής αγοράς και του χρηματοοικονομικού χώρου.

Χαρά μας να είστε και εσείς εκεί στο ραντεβού κάθε έκδοσης είτε μέσω διαφημιστικής παρουσίας, είτε μέσω συνδρομών.

                      

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Οι εκδόσεις Ε. Σπύρου με πολύχρονη παρουσία στο χώρο των εκδόσεων –από το 1989 δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα- πέραν της ενημερωτικής τους προσφοράς, έχουν προβεί σε ενέργειες που αφορούν στην εν γένει προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ή πιο συγκεκριμένα σε αυτό που σήμερα καλείται Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Το γεγονός πως τα έντυπα ξεκινούν και υπηρετούν πρώτα από όλα τον άνθρωπο, έφερε ως απόλυτα φυσικό επακόλουθο αυτές τις δραστηριότητες. Μέσα στις ενέργειες της εταιρείας συγκαταλέγονται αξιόλογες δράσεις όπως για παράδειγμα η Δωρεά του Ανδριάντα του Στρατηγού Μιλτιάδη στο Δήμο Μαραθώνα, η δωρεά για την αγιογράφηση στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μελισσίων και οι χορηγίες εντύπων και βιβλίων.

Καλή ανάγνωση!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ