ΜΕΝΟΥ

Ποια νοσοκομεία διενεργούν επεμβάσεις χωρίς αναμονές σε παιδιά;

Είναι γεγονός ότι όταν ένα παιδί νοσηλεύεται και πρόκειται να χειρουργηθεί, οι γονείς ανησυχούν ιδιαίτερα, και επιθυμούν την άμεση εξυπηρέτηση, χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις. Το να νοσηλεύεις το παιδί σου δεν είναι διαχειρίσιμο, ακόμα και εάν η περίπτωσή του είναι απλή και αντιμετωπίσιμη.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι για τα προγραμματισμένα χειρουργεία, στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» αναμένουν περίπου 2000 παιδιά και στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» αναμένουν περίπου 1000 παιδιά και η αναμονή κυμαίνεται από έξι μήνες έως ένα χρόνο. Τα νούμερα δεν είναι μικρά.

αφορμή τα παραπάνω το nextdeal.gr υπενθυμίζει τη χρησιμότητα της ιδιωτικής ασφάλισης των παιδιών, επειδή εκτός των άλλων, εξασφαλίζει την άμεση πρόσβαση στα μεγαλύτερα ιδιωτικά θεραπευτήρια για παιδιά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και τη διενέργεια χειρουργικών επεμβάσεων χωρίς αναμονές.

Πιο συγκεκριμένα όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες όπως για παράδειγμα Εθνική Ασφαλιστική, Interamerican, Generali Hellas, Eurolife FFH, Allianz Hellas, NN Hellas, ERGO Hellas, Syndea, Μινέττα, Interasco, Ιντερσαλόνικα και άλλες, συνεργάζονται με όλα τα ιδιωτικά παιδιατρικά νοσοκομεία, όπως για παράδειγμα και ενδεικτικά:

  • Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, όμιλος Ιατρικού Κέντρου
  • ΙΑΣΩ Παιδιατρική Κλινική, όμιλος ΙΑΣΩ
  • Ευρωκλινική Παίδων, όμιλος Ευρωκλινικής
  • ΜΗΤΕΡΑ Παιδιατρική Κλινική, όμιλος ΥΓΕΙΑ
  • Metropolitan Hospital Παιδιατρική Κλινική , όμιλος HHG
  • Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Παίδων Θεσσαλονίκης
  • Ιδιωτικά Νοσοκομεία του εξωτερικού που είτε αναγράφονται ρητά εντός των συμβολαίων, είτε προτείνονται κατά περίπτωση, είτε επιλέγονται από τους γονείς σε συνεργασία με την εταιρεία, πάντοτε σύμφωνα με τους όρους του κάθε ασφαλιστηρίου

Επιπλέον τα παιδικά ασφαλιστήρια υγείας παρέχουν έξτρα καλύψεις, υπηρεσίες, διευκολύνσεις ή/και ιδιαίτερη εξυπηρέτηση, ανάλογα με το εάν το νοσοκομείο είναι άμεσα συμβεβλημένο, εάν το ασφαλιστήριο είναι ατομικό ή/και οικογενειακό ή/και ομαδικό, εάν το παιδί είναι ασφαλισμένο σε δημόσιο ταμείο, εάν είναι κάτοικος επαρχίας και ασφαλώς εάν ασθενεί απο μια επείγουσα κατάσταση, που χρειάζεται έκτακτη περίθαλψη ή ακόμα και μεταφορά σε νοσοκομείο Αττικής ή Θεσσαλονίκης.

Για τους γονείς που ενδιαφέρονται να ασφαλίσουν τα παιδιά τους, στην αγορά διατίθενται πληθώρα προγραμμάτων υγείας για παιδιά, σε διάφορα πακέτα καλύψεων και ορίων, με εξαιρετικά προσιτές τιμές. Ορισμένα παιδικά ασφαλιστήρια υγείας κοστίζουν ετησίως, πιο φθηνά και από μια εξάμηνη ασφάλισή αυτοκινήτου. Τι αξίζει περισσότερο;

Ενημερωθείτε αναλυτικά και ασφαλίστε το παιδί σας στον προσωπικό σας διαμεσολαβητή.

©Μέντωρ Διαμεσολαβητής

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: