ΜΕΝΟΥ

Παράδειγμα για μίμηση η Pharmathen με παροχές στους εργαζόμενους της που ξεπερνούν τα 20 εκ. ευρώ!

Health Newsroom

*Στη φωτογραφία ο κ. Δημήτρης Καδής, Διευθύνων Σύμβουλος της Pharmathen.

Του Άρη Μπερζοβίτη

Η Pharmathen, ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φορείς σε Έρευνα & Ανάπτυξη στην Ελλάδα, με εξειδίκευση στην ανάπτυξη και παραγωγή σύνθετων καινοτόμων φαρμακευτικών σκευασμάτων, συνεχίζει το πρόγραμμα επένδυσης στους 1.500 εργαζομένους της με παροχές που ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Η εταιρία ανακοίνωσε ένα σύνολο μέτρων προς ενίσχυση και επιβράβευση του συνόλου των εργαζομένων της, τα οποία τίθενται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2024. Συγκεκριμένα:

  • Αύξηση κατώτατου μισθού: Από το 2024 ο κατώτατος μισθός αυξάνεται στα 1.000 ευρώ μικτά.
  • «Ξεκλείδωμα» τριετιών & αυξήσεις μισθών: «Ξεκλείδωμα» των τριετιών για όλες τις ΣΣΕ. Η εταιρία επιπλέον θα αναγνωρίσει την προϋπηρεσία των εργαζομένων της εντός Pharmathen από τον Φεβρουάριο 2012 έως σήμερα, μέτρο που μεταφράζεται σε σημαντική αύξηση των μηνιαίων αποδοχών των εργαζομένων. Παράλληλα, θα προβεί σε αυξήσεις μισθών σε όλους τους εργαζομένους με ελάχιστο ποσοστό το 5%, το οποίο μπορεί να υπερβεί ακόμη και το 25% βάσει απόδοσης.
  • Προαγωγές: Η εταιρία αναγνωρίζοντας τη συμβολή των στελεχών στην ανάπτυξή της, προχωρά σε προαγωγές περισσότερων από 200 εργαζομένων μέσα στο 2024 με ποσοστό αναπροσαρμογής των αποδοχών τους κατά μέσο όρο 15%.
  • Μηνιαία παροχή κουπονιών: Η εταιρία συνεχίζει να εφαρμόζει το έκτακτο μέτρο χορηγώντας ένα ποσό έως 120 ευρώ μηνιαίως, μέσω κουπονιών σίτισης προς όλους τους εργαζομένους με μικτό μισθό έως και 500 ευρώ.
  • Bonus σε όλους: Όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξαρτήτως ιεραρχικής βαθμίδας, δικαιούνται από το 2024 bonus επίτευξης στόχων.
  • Πρόγραμμα Επιβράβευσης & Αφοσίωσης για όλους: Η Pharmathen συνεχίζει να παρέχει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι. Η ελάχιστη αρχική επένδυση ύψους 5.000 ευρώ ανά εργαζόμενο καλύπτεται πλήρως από την εταιρία με στόχο να κεφαλαιοποιήσουν όλοι οι εργαζόμενοι τη συμμετοχή τους στη δημιουργία υπεραξίας της εταιρίας.
  • Προσλήψεις: Με βάση το business plan της και σε συνέχεια των περισσότερων από 300 προσλήψεων που πραγματοποιήθηκαν το 2023, η Pharmathen προχωρά δυναμικά προγραμματίζοντας και το 2024 περισσότερες από 250 νέες προσλήψεις στελεχών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pharmathen, κ. Δημήτρης Καδής, δήλωσε σχετικά: «Οι άνθρωποί μας βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε στρατηγικής μας απόφασης, καθώς συμβάλλουν στην ταχεία και βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρίας μας. Για να αναγνωρίσουμε την αφοσίωση, τη συνέπεια και τη συμβολή τους στην επιτυχία της εταιρίας, έχουμε σχεδιάσει μοναδικά προγράμματα επιβράβευσης που ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ, καθώς πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να συμμετέχουν στην υπεραξία της εταιρίας. Πρόθεση της διοίκησης και των μετόχων είναι να συνεχίσουμε με την ίδια στρατηγική και το 2024, προσλαμβάνοντας περισσότερα από 250 στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο το δυναμικό μας με επιστήμονες υψηλής κατάρτισης σε τεχνολογίες αιχμής, οι οποίοι θα μοιράζονται το όραμά μας να κάνουμε καλύτερη τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο».

 

Σχετικά με τη Pharmathen:

Η Pharmathen, η οποία ιδρύθηκε το 1969, έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες καθετοποιημένες εταιρίες ανάπτυξης τεχνολογιών σύνθετων καινοτόμων φαρμακευτικών σκευασμάτων. Διαθέτοντας κορυφαίο επίπεδο στην Έρευνα και Ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής, η Pharmathen εργάζεται σήμερα πάνω σε ένα από τα πιο σύνθετα και προηγμένα χαρτοφυλάκια, το οποίο αποτελείται από περισσότερα από 40 προϊόντα και επικεντρώνεται σε Ενέσιμα Προϊόντα Βραδείας Αποδέσμευσης, σε Σκευάσματα Ελεγχόμενης Αποδέσμευσης και σε Οφθαλμικά σκευάσματα. Τα προϊόντα της παράγονται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Ελλάδα, οι οποίες είναι εγκεκριμένες από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), καθώς και από την ΕΕ. Το εξαιρετικά διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Pharmathen, με περισσότερα από 90 εμπορικά προϊόντα, πωλείται σε 250 συνεργαζόμενους πελάτες και έχουν σε αυτό πρόσβαση ασθενείς σε περισσότερες από 90 χώρες παγκοσμίως.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: