ΜΕΝΟΥ

Ο Όμιλος Affidea δίπλα στους Πυροσβέστες για τρίτη χρονιά

Health Newsroom

Ο Όμιλος Affidea, με σεβασμό στην σπουδαία αποστολή και αφοσίωση των πυροσβεστών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, στέκεται σταθερά στο πλευρό τους με δράσεις που υποστηρίζουν την υγεία και ευημερία τους.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τα διαγνωστικά κέντρα Affidea προσφέρουν αξιόπιστες ιατρικές εξετάσεις (check-up) στα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος, ως ένδειξη αναγνώρισης και επιβράβευσης για τις υπηρεσίες που παρέχουν στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος. Οι εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου Affidea στην Ελλάδα, από τον Ιούλιο έως τον Νοέμβριο 2024. Το έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ομίλου Affidea είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα παρεχόμενης φροντίδας, με κορυφαία τεχνολογία και εγγύηση για την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Affidea, με το οποίο παραμένει πιστός στη δέσμευσή του για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε όλους. Ο Όμιλος Affidea είναι ο μεγαλύτερος πάροχος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, με παρουσία σε 15 χώρες και περισσότερες από 330 μονάδες υγείας. Στην Ελλάδα, ο Όμιλος λειτουργεί από το 2005, διαθέτοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.


Σχετικά με τον Όμιλο Affidea
Ο Όμιλος Affidea αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ευρώπη με δραστηριότητα σε 15 χώρες. Τα διαγνωστικά κέντρα Affidea λειτουργούν στην Ελλάδα από το 2005, μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου, και είναι συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ, όλα τα δημόσια ταμεία και τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός της Affidea είναι ο νεότερος στην Ευρώπη, καθώς διαθέτει τα πιο εξελιγμένα συστήματα μαγνητικής και αξονικής τομογραφίας, ψηφιακής μαστογραφίας 3D και υπερηχοτομογραφίας, με τεχνολογία επικεντρωμένη στους εξεταζόμενους. Όλα τα κέντρα είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Σημειώνεται ότι τα διαγνωστικά κέντρα Affidea έχουν βραβευθεί και περιλαμβάνονται στη λίστα “EuroSafe Wall of Stars” ως τα καλύτερα και ασφαλέστερα της Ευρώπης από πλευράς ακτινοπροστασίας, καθώς εφαρμόζουν κατ’ αποκλειστικότητα το πρόγραμμα διαχείρισης της δόσης ακτινοβολίας Dose Excellence κατά τη διενέργεια της αξονικής τομογραφίας.

Ο Όμιλος Affidea αναπτύσσεται δυναμικά επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων κέντρων και επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών του. Στόχος της Affidea είναι η μετάβαση στο μοντέλο του «έξυπνου διαγνωστικού κέντρου» με ψηφιακές διαδικασίες, που θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο και περιορίζουν το αποτύπωμα στο περιβάλλον. Η Affidea ανήκει κατά πλειοψηφία στο Groupe Bruxelles Lambert (GBL), κορυφαίο επενδυτή στην Ευρώπη που εστιάζει στη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας, με πάνω από εξήντα χρόνια παρουσίας στο χρηματιστήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: