ΜΕΝΟΥ

Ομίλοs Euromedica: Νέα Κλινική για «Διαβητικό Πόδι» στη Ρόδο!

Συνεχίζοντας να επενδύει σε νέες υπηρεσίες, η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου, εγκαινιάζει ένα ακόμα τμήμα, αποκλειστικά για διαβητικούς και συγκεκριμένα για τους πάσχοντες από «Διαβητικό Πόδι». Η κλινική, σε συνεργασία με τον γνωστό αγγειοχειρουργό, καθηγητή κ. Γεώργιο Κούστα, MD PhD, Ε. Καθηγητής, που δημιούργησε και ανέπτυξε τις  πρώτες Κλινικές “Διαβητικό Πόδι” στην Ελλάδα, την λοιμωξιολόγο Dr. Αθηνά Στούπη, Παθολόγο – Λοιμωξιολόγο, Clinical Instructor Warren Alpert Medical School of Brown University ΗΠΑ, και τους συνεργάτες τους, δίνει τη δυνατότητα πρόληψης, παρακολούθησης και θεραπείας ατόμων με «διαβητικό πόδι», αλλά και ατόμων που πάσχουν από ειδικά αγγειακά προβλήματα.

Το «διαβητικό πόδι» είναι μια πάθηση που οφείλεται στον σακχαρώδη διαβήτη και αποτελεί την κύρια αιτία εισαγωγής των διαβητικών στα νοσοκομεία. Αποτελεί προληπτή νόσο, με την ιατρική προσέγγιση να πραγματοποιείται από ομάδα επιστημόνων που αρμονικά συνεργαζόμενοι έχουν πετύχει σημαντική μείωση των επιπλοκών του σακχαρώδη διαβήτη αναφορικά με τα κάτω άκρα (πόδια). Στην κλινική, οι ασθενείς θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ότι όντως πάσχουν από διαβητικό πόδι, καθώς και όλες τις εξετάσεις ελέγχου της νόσου, καθώς και την ιατρική εξέταση και παρακολούθηση από τον καθηγητή κ. Γεώργιο Κούστα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κλινική στο τηλέφωνο 2410 45000 ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου αποτελεί μέλος του ομίλου Euromedica, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ιδιωτικής υγείας στη χώρα. Ο όμιλος διαθέτει 6 Κλινικές σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Κοζάνη, 23 Διαγνωστικά Κέντρα, ένα Κέντρο Αποκατάστασης, Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, 3 Μονάδες Τεχνητού Νεφρού και ένα Κέντρο Κοσμητικής Δερματολογίας. Οι υπηρεσίες του ομίλου εκτείνονται σε e-services μέσω της εταιρίας Euromednet. καθώς και σε προμήθειες  ιατρικού εξοπλισμού μέσω της Mediss.

Pain in the foot. Massage of male feet. Pedicures.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: