ΜΕΝΟΥ

ΟΙ UNI-PHARMA & InterMed TOP EMPLOYERS 2024!

Κεντρική φωτογραφία: Η κ. Ιουλία Τσέτη, πρόεδρος και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη

Μία σημαντική, παγκόσμια διάκριση κατέκτησαν οι UNI-PHARMA και InterMed, καθώς αναδείχθηκαν TOP EMPLOYERS στην Ελλάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Πρόκειται για τις μοναδικές ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες που λαμβάνουν αυτή τη διάκριση μεταξύ 2.300 Οργανισμών, σε 121 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το παγκόσμιο και ανεξάρτητο Top Employers Institute πιστοποιεί οργανισμούς για τις Βέλτιστες Πρακτικές του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι – Le Trianon- στις 23 Ιανουαρίου 2024.

Το πρόγραμμα Top Employers πιστοποιεί οργανισμούς με βάση τη συμμετοχή και τα αποτελέσματα της Έρευνας Βέλτιστων Πρακτικών HR. Αυτή η έρευνα καλύπτει έξι τομείς Ανθρώπινου Δυναμικού που αποτελούνται από 20 θέματα, όπως Στρατηγική Ανθρώπινου Δυναμικού, Εργασιακό Περιβάλλον, Απόκτηση Ταλέντων, Εκπαίδευση, Διαφορετικότητα, Ισότητα και Ένταξη, Ευεξία και άλλα.

Η Head of HR των UNI-PHARMA & InterMed Σμαραγδή Ταλάκη, με αφορμή τη σημαντική διάκριση δηλώνει σχετικά: «Είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι γι’ αυτήν την πιστοποίηση παγκόσμιας εμβέλειας. Το γεγονός ότι είμαστε για 2η συνεχόμενη χρονιά η πρώτη ελληνική φαρμακοβιομηχανία που αναγνωρίζεται ως Top Employer μας γεμίζει με αισιοδοξία ώστε να συνεχίσουμε μαζί με τους ανθρώπους μας να υπηρετούμε την υγεία και να θέτουμε την ανθρώπινη ζωή σε προτεραιότητα. Είμαστε υπερήφανοι που αναγνωρίζονται από έναν παγκόσμιο ανεξάρτητο οργανισμό οι βέλτιστες πρακτικές των εταιρειών μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε άοκνα ώστε να δημιουργούμε ένα όλο και καλύτερο περιβάλλον για τους 700 ανθρώπους μας».

Από την πλευρά του, ο CEO του Top Employers Institute David Plink αναφέρει: «Οι εξαιρετικές στιγμές αναδεικνύουν το καλύτερο σε ανθρώπους και οργανισμούς. Και αυτό το είδαμε στο πρόγραμμα πιστοποίησης κορυφαίων εργοδοτών φέτος: εξαιρετική απόδοση από τους πιστοποιημένους Κορυφαίους Εργοδότες 2024. Αυτοί οι εργοδότες έδειχναν πάντα ότι νοιάζονται για την ανάπτυξη και την ευημερία των ανθρώπων τους. Με αυτόν τον τρόπο, εμπλουτίζουν συλλογικά τον κόσμο της εργασίας. Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε και γιορτάζουμε τη φετινή ομάδα κορυφαίων εργοδοτών με προσανατολισμό στον άνθρωπο: τους Κορυφαίους Εργοδότες 2024».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πιστοποίησε και αναγνώρισε 2.300 Top Employers από 121 χώρες στις 5 Ηπείρους.

Σχετικά με τη UNI-PHARMA & InterMed

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη,  αποτελείται από τις φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA και InterMed, τη μονάδα εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών UniHerbo στην Ελλάδα και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle.

Οι βιομηχανίες με τα πρωτοποριακά και καινοτόμα σκευάσματά τους, αποτελούν τους πιο αξιόπιστους πρεσβευτές της χώρας μας και της ελληνικής παραγωγής στις 70 αγορές του εξωτερικού. Ο Όμιλος έχει υιοθετήσει τα SDGs και τα πρότυπα Βιώσιμης Ανάπτυξης ως αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής του λειτουργίας. Οι UNI-PHARMA & InterMed, είναι διεθνώς αναγνωρισμένες ως επίσημοι προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Την 1η Νοεμβρίου 2023, η UNI-PHARMA κατέκτησε το βραβείο GROWTH AWARDS 2023, το οποίο δόθηκε από τις GRANT THORNTON & EUROBANK. Η UNI-PHARMA SA, μετά από ενδελεχή αξιολόγηση βρίσκεται ως GROWTH WINNER, μεταξύ των 6 επιχειρήσεων της χώρας από ένα σύνολο 8.000 επιχειρήσεων, με σημαντικό αναπτυξιακό και εξωστρεφές αποτύπωμα.

Ο ΟΦΕΤ την τελευταία δεκαετία, έχει επενδύσει περισσότερα πάνω από  120 εκατ. ευρώ, ενώ την τριετία 2019-2021 οι επενδύσεις ξεπέρασαν τα 50 εκατ. ευρώ με την ολοκλήρωση της ριζικής ανακαίνισης του πρώτου και ιστορικού εργοστασίου της UNI-PHARMA, επί της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας και της νεοσύστατης UniHerbo.

Από το 2018 έως και το 2023, ο ΟΦΕΤ έχει χρηματοδοτήσει με ίδιους πόρους πάνω από 45 εσωτερικά ερευνητικά προγράμματα, τα οποία εκπονούνται σε συνεργασία με εγχώρια Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα, ενώ 26 ερευνητικά προγράμματα έχουν χρηματοδοτηθεί υπό μορφή χορηγιών & υποτροφιών από το Ίδρυμα ΑΜΚΕ «ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ».

Για περισσότερες πληροφορίες: www.uni-pharma.gr

Σχετικά με το Top Employers Institute

Το Top Employers Institute είναι η παγκόσμια αρχή για την αναγνώριση της αριστείας σε Ανθρώπινες Πρακτικές. Το Ινστιτούτο βοηθά να επιταχυνθούν αυτές οι πρακτικές, προκειμένου να εμπλουτίσει τον εργασιακό κόσμο. Μέσω του Προγράμματος Πιστοποίησης του Top Employers Institute, οι συμμετέχουσες εταιρείες μπορούν να επικυρωθούν, να πιστοποιηθούν και να αναγνωριστούν ως «εργοδότης επιλογής». Το Top Employers Institute, που ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, έχει πιστοποιήσει 2.053 οργανισμούς σε 121 χώρες/περιοχές. Αυτοί οι πιστοποιημένοι κορυφαίοι εργοδότες επηρεάζουν θετικά τη ζωή περισσότερων από 9,5 εκατομμυρίων εργαζομένων παγκοσμίως.

Με την παράκληση να δημοσιευθεί

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: