ΜΕΝΟΥ

Οι τελευταίες καινοτομίες στην Ογκολογία και τα αντικαρκινικά εμβόλια! (βίντεο)

Health Newsroom

Ογκολογική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ: 11ο Συνέδριο «Multidisciplinary Discussions in Oncology»!

Η Επιστημονική Εκπαιδευτική Ογκολογική Εταιρεία «Σκεπτόμενοι Διαφορετικά Ενεργώντας Ογκολογικά» σε συνεργασία με την Ογκολογική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ, συνδιοργάνωσαν το 11ο κατά σειρά ετήσιο διήμερο Συνέδριο «Multidisciplinary Discussions in Oncology», την Παρασκευή 10 & το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα Συνέδρια στην Ελλάδα το οποίο έχει καθιερώσει σαν κεντρικό θέμα την συνεργασία των ειδικοτήτων (multidisciplinarity), και έχει στόχο να αναδείξει την αξία της εκπαίδευσης, αλλά και τις εντυπωσιακές εξελίξεις στην ογκολογία, και στην ανοσοθεραπεία, καθώς και τις νέες προοπτικές που προσφέρονται από την εκθετική πρόοδο της βιοτεχνολογίας, γεγονός που δίνει ελπίδα και δυνατότητες στους ασθενείς με καρκίνο.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου συνέδριου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες αιχμής, από τους 105 καταξιωμένους ιατρούς από διακεκριμένα κέντρα της Ελλάδος και του εξωτερικού, να συμμετέχουν σε δημιουργικές συζητήσεις, ώστε μέσα από την ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων, να εξελιχθούν και να προσφέρουν τη βέλτιστη εξατομικευμένη θεραπεία σε κάθε έναν από τους ασθενείς τους.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και διευθυντής της Ογκολογικής Κλινικής του ΜΗΤΕΡΑ, Δρ. Αθανασιάδης Ηλίας, τονίζει: «Οι εξελίξεις στην ογκολογία, η ανάπτυξη της τεχνολογίας µε τις εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης έχει δημιουργήσει δυνατότητες πέραν κάθε προσδοκίας και έχει ήδη αλλάξει την κλινική ογκολογική φροντίδα, καθώς και την κλινική έρευνα. Η εξατομίκευση στη φροντίδα, τα στοιχεία ποιότητας στην ογκολογική πράξη, καθώς και η συγκρότηση και η οργάνωση ομάδας ειδικών στο υψηλότερο επίπεδο είναι τα απαραίτητα στοιχεία για να καλύψουμε τις απαιτήσεις της εποχής µας».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: