ΜΕΝΟΥ

Οδηγός Ευεξίας για το Καλοκαίρι από την Affidea!

Health Newsroom

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της χαλάρωσης, της διασκέδασης και των εξορμήσεων στη φύση. Ωστόσο δεν πρέπει να παραμελείτε την υγεία σας. Για να απολαύσετε στο έπακρο τις καλοκαιρινές σας διακοπές έχουμε ετοιμάσει στην Affidea έναν ολοκληρωμένο οδηγό ευεξίας με χρήσιμες συμβουλές για κάθε μήνα του καλοκαιριού: Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο. Μέσα από τα τρία κεφάλαια του οδηγού μας θα βρείτε πέντε χρήσιμες συμβουλές για κάθε μήνα, προσφέροντάς σας πληροφορίες και προτάσεις για να διατηρήσετε την υγεία και την ευεξία σας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. 

 ΙΟΥΝΙΟΣ 

 1. Αντηλιακό και συμπληρώματα διατροφής 
 1. Ώρες έκθεσης στον ήλιο 
 1. Διατροφή το καλοκαίρι 
 1. Παιδιά & ηλικιωμένοι 
 1. Μυστικά για να παρατείνετε το μαύρισμά σας 

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

 ΙΟΥΛΙΟΣ 

 1. Ποιες είναι οι εξετάσεις που πρέπει να κάνετε για να ασκηθείτε χωρίς κινδύνους 
 1. Οι καλύτερες ώρες για καλοκαιρινά σπορ 
 1. Ασκήσεις προθέρμανσης 
 1. Διατάσεις πριν και μετά την αθλητική δραστηριότητα 
 1. Διατροφή για όσους αθλούνται 

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 

 1. Συμβουλές για όσους μένουν στην πόλη 
 1. Πώς να τρώτε σωστά για να παραμένετε ενυδατωμένοι 
 1. Μπορούν οι διακοπές να προκαλέσουν νευρικότητα; 
 1. Απολαύστε τις καλοκαιρινές μέρες με γαλήνη 
 1. Επιστροφή χωρίς άγχος 

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

 Σχετικά με τον Όμιλο Affidea  

 Ο Όμιλος Affidea αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ευρώπη με δραστηριότητα σε 15 χώρες. 

 Τα διαγνωστικά κέντρα Affidea λειτουργούν στην Ελλάδα από το 2005, μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου, και είναι συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ, όλα τα δημόσια ταμεία και τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες. 

 Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός της Affidea είναι ο νεότερος στην Ευρώπη, καθώς διαθέτει τα πιο εξελιγμένα συστήματα μαγνητικής και αξονικής τομογραφίας, ψηφιακής μαστογραφίας 3D και υπερηχοτομογραφίας, με τεχνολογία επικεντρωμένη στους εξεταζόμενους. 

 Όλα τα κέντρα είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.  

 Σημειώνεται ότι τα διαγνωστικά κέντρα Affidea έχουν βραβευθεί και περιλαμβάνονται στη λίστα “EuroSafe Wall of Stars” ως τα καλύτερα και ασφαλέστερα της Ευρώπης από πλευράς ακτινοπροστασίας, καθώς εφαρμόζουν κατ’ αποκλειστικότητα το πρόγραμμα διαχείρισης της δόσης ακτινοβολίας Dose Excellence κατά τη διενέργεια της αξονικής τομογραφίας. 

 Ο Όμιλος Affidea αναπτύσσεται δυναμικά επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων κέντρων και επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών του. 

 Στόχος της Affidea είναι η μετάβαση στο μοντέλο του «έξυπνου διαγνωστικού κέντρου» με ψηφιακές διαδικασίες, που θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο και περιορίζουν το αποτύπωμα στο περιβάλλον. 

 Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram. 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: