ΜΕΝΟΥ

Νέο Δερματολογικό Κέντρο City Med του Ομίλου Affidea στο Περιστέρι!

Η Affidea επεκτείνεται με ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες Υγείας και Δερματολογίας

Με την δημιουργία ενός σύγχρονου Δερματολογικού Κέντρου City Med στα δυτικά προάστια και συγκεκριμένα στο Περιστέρι επεκτείνεται Όμιλος Affidea στην Αττική, ενδυναμώνοντας την θέση του στην αγορά της Δερματολογίας.

Το νέο Δερματολογικό Κέντρο City Med, που ξεκίνησε πρόσφατα την λειτουργία του σε κεντρικό σημείο στο Περιστέρι (Λεωφ. Παναγή Τσαλδάρη 65), δημιουργήθηκε με γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων και αξιόπιστων υπηρεσιών στον τομέα της Δερματολογίας, εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες και καινοτόμες ιατρικές μεθόδους για την υγεία του δέρματος.

Τα Δερματολογικά Κέντρα City Med απαρτίζονται από ομάδα εξειδικευμένων κι έμπειρων ιατρών, όπως Δερματολόγοι-Αφροδισιολόγοι, Κλινικοί Βιοπαθολόγοι, Βιολόγοι και Αισθητικοί από τον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής, οι οποίοι συνεισφέρουν αποτελεσματικά με τα συστήματα υψηλής τεχνολογίας στην αρτιότερη παροχή της ιατρικής φροντίδας, ενώ τα καλλυντικά που χρησιμοποιούνται είναι τα πλέον αξιόπιστα στον χώρο της Δερματολογίας.

Τα City Med είναι πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα του Ομίλου Affidea τα οποία δραστηριοποιούνται ήδη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σπάρτη, Καλαμάτα και Χανιά. Με τις επενδύσεις αυτές γίνεται σαφής η δέσμευση του ευρωπαϊκού ομίλου στην Ελλάδα και η αναπτυξιακή του προοπτική με σεβασμό στις ανάγκες των εξεταζόμενων.


Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 15 χώρες μέσα από ένα δίκτυο 340 ιατρικών κέντρων & 11 χιλ. επαγγελματιών υγείας.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του δημιούργησε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών και Δερματολογικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: