ΜΕΝΟΥ

Νέα επιβράβευση και πιστοποίηση της AbbVie για το εργασιακό της περιβάλλον!

H AbbVie Ελλάδας έλαβε την Πιστοποίηση του Great Place to Work®, ως αναγνώριση για την εργασιακή της κουλτούρα, η οποία την καθιστά ως εργοδότη επιλογής. Η Πιστοποίηση βασίζεται σε μία μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas και προκύπτει, κυρίως, από την άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική  αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας, σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Η συνεχόμενη και επί σειρά ετών επιβράβευση και πιστοποίηση της AbbVie από το Great Place to Work®, αναδεικνύει τη σταθερή αφοσίωση της εταιρείας στη διατήρηση ενός υγιούς και δημιουργικού εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο διαπνέεται, διαχρονικά, από σταθερές αξίες και υψηλά εργασιακά πρότυπα, όπως από το πνεύμα συνεργασίας και συμπερίληψης, τον αμοιβαίο σεβασμό και από την ισότιμη πρόσβαση όλων των εργαζομένων σε εργαλεία και κίνητρα για την επαγγελματική και προσωπική τους εξέλιξη.

Η κα. Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AbbVie, σημειώνει: «Είμαστε υπερήφανοι για αυτή τη σημαντική διάκριση, η οποία αποτυπώνει την πίστη μας στις αξίες, στο όραμα και στην αποστολή μας ως εταιρεία. Έχοντας στο επίκεντρο την Υγεία, σε όλες τις εκφάνσεις της, το να εξασφαλίζουμε ένα υγιές, συμπεριληπτικό επαγγελματικό περιβάλλον που αναδεικνύει, στηρίζει και εξελίσσει τους ανθρώπους της, είναι βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας και της κουλτούρας μας. Η αφοσίωση, η συνεργασία, ο σεβασμός, η ελευθερία έκφρασης, η καινοτομία, το πάθος και ο ενθουσιασμός στην εργασία μας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να είμαστε ουσιαστικά αποδοτικοί και χρήσιμοι ώστε να επιτυγχάνουμε τον τελικό μας στόχο, να εξασφαλίσουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο».

Σχετικά με την AbbVie:

Η AbbVie είναι μία παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία προσανατολισμένη στην έρευνα. Δέσμευσή της αποτελεί η ανάπτυξη καινοτόμων, προηγμένων θεραπειών για μερικές από τις πιο σύνθετες και σοβαρές ασθένειες παγκοσμίως. Αποστολή της εταιρείας είναι να αξιοποιήσει την εμπειρία της, τους αφοσιωμένους ανθρώπους της και τη μοναδική προσέγγισή της στην καινοτομία, ώστε να βελτιώσει σημαντικά τις θεραπείες σε πέντε τομείς, Ανοσολογία, Αιματολογία, Οφθαλμολογία, Νευρολογία και Αισθητική Ιατρική. Περισσότεροι από 48.000 άνθρωποι της AbbVie εργάζονται καθημερινά  σε όλον τον κόσμο για να εξελίξουν τις θεραπευτικές επιλογές για τους ασθενείς, παγκοσμίως.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: