ΜΕΝΟΥ

Μήνας εθελοντικής αιμοδοσίας εργαζομένων ο Μάρτιος για τον Όμιλο Affidea!

Health Newsroom

Ο Όμιλος Affidea, με στόχο να στείλει μήνυμα αλληλεγγύης και να ενισχύσει τα αποθέματα αίματος της χώρας μας, ξεκίνησε ένα πρόγραμμα δράσεων για εθελοντική αιμοδοσία των εργαζομένων του.

Η πρώτη δράση αιμοδοσίας αφορούσε την Αθήνα και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός». Διοικητικά στελέχη και ιατρικό προσωπικό του Ομίλου Affidea προχώρησαν στην αιμοδοσία την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Ελληνικό, με την βοήθεια του κινητού συνεργείου του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τους υγειονομικούς κανονισμούς. Οι δράσεις αιμοδοσίας θα συνεχιστούν τον Μάρτιο, μήνα αιμοδοσίας για την Affidea, πανελλαδικά, καλύπτοντας τις περιοχές παρουσίας του Ομίλου.

Η εθελοντική αιμοδοσία συνιστά μια πράξη αλληλεγγύης και ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, ενώ τα λίγα λεπτά που χρειάζεται να διαθέσει κανείς για δωρεά αίματος συνιστούν μια πραγματική εμπειρία προσφοράς και αλτρουισμού. Η προσφορά στον συνάνθρωπο αποτελεί βασικό άξονα της κουλτούρας της Affidea και με τέτοιες πρωτοβουλίες έχει στόχο να αναδείξει την αξία της συμμετοχής όλων σε κοινωφελείς δράσεις, στηρίζοντας στην πράξη την ελληνική κοινωνία.


 Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

 Ο Όμιλος Affidea αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ευρώπη με δραστηριότητα σε 15 χώρες.

Τα διαγνωστικά κέντρα Affidea λειτουργούν στην Ελλάδα από το 2005, μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου, και είναι συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ, όλα τα δημόσια ταμεία και τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός της Affidea είναι ο νεότερος στην Ευρώπη, καθώς διαθέτει τα πιο εξελιγμένα συστήματα μαγνητικής και αξονικής τομογραφίας, ψηφιακής μαστογραφίας 3D και υπερηχοτομογραφίας, με τεχνολογία επικεντρωμένη στους εξεταζόμενους.

Όλα τα κέντρα είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Σημειώνεται ότι τα διαγνωστικά κέντρα Affidea έχουν βραβευθεί και περιλαμβάνονται στη λίστα “EuroSafe Wall of Stars” ως τα καλύτερα και ασφαλέστερα της Ευρώπης από πλευράς ακτινοπροστασίας, καθώς εφαρμόζουν κατ’ αποκλειστικότητα το πρόγραμμα διαχείρισης της δόσης ακτινοβολίας Dose Excellence κατά τη διενέργεια της αξονικής τομογραφίας.

Ο Όμιλος Affidea αναπτύσσεται δυναμικά, επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων κέντρων και επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών του.

Στόχος της Affidea είναι η μετάβαση στο μοντέλο του «έξυπνου διαγνωστικού κέντρου» με ψηφιακές διαδικασίες, που θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο και περιορίζουν το αποτύπωμα στο περιβάλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: