ΜΕΝΟΥ

Άρης Παπαδάκος: «H Sobi είναι μια εταιρεία που χαρίζει “σπάνια” δύναμη σε “σπάνιους” ανθρώπους»!

Health Newsroom

Κεντρική φωτογραφία: Ο κ. Άρης Παπαδάκος, Country Manager της Sobi για την Ελλάδα, την Κύπρο & τη Μάλτα.

Μέσω της καινοτομίας η Sobi συνεισφέρει στη βελτίωση της ζωής χιλιάδων ανθρώπων που ζουν με μία σπάνια νόσο!

Η Sobi™ είναι μια εξειδικευμένη διεθνής βιοφαρμακευτική εταιρεία που μεταμορφώνει τη ζωή ατόμων με παθήσεις οι οποίες είναι σπάνιες και προκαλούν αναπηρία. Η Sobi παρέχει βιώσιμη πρόσβαση σε καινοτόμα φάρμακα στους τομείς της αιματολογίας, της ανοσολογίας και της εξειδικευμένης φροντίδας. Απασχολεί περίπου 1.800 εργαζόμενους στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αυστραλία. Το 2022, τα έσοδα της Sobi ανήλθαν σε 18,8 δισεκ. SEK. Η μετοχή της Sobi (STO:SOBI) είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Nasdaq της Στοκχόλμης.

Τα στελέχη της Sobi™ στην Ελλάδα είχαν την ευκαιρία σε ειδική εκδήλωση να συζητήσουν με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την πορεία και τους στόχους της εταιρείας.

Όπως ανέφερε ο Άρης Παπαδάκος, Country Manager της Sobi για την Ελλάδα, την Κύπρο & τη Μάλτα,  καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, «η φιλοσοφία και οι δραστηριότητες της Sobi είναι συνυφασμένες με τη λέξη “σπάνιος”. Είμαστε μια εταιρεία που χαρίζει “σπάνια” δύναμη σε “σπάνιους” ανθρώπους, με παρουσία στην Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια και επικεντρώνεται στους τομείς της αιματολογίας, της ανοσολογίας και της εξειδικευμένης φροντίδας. Το 2022, περίπου 75.000 ασθενείς είχαν πρόσβαση στις θεραπευτικές επιλογές της Sobi, σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Βασική προτεραιότητά μας, στην οικογένεια της Sobi, είναι να συνεχίσουμε μέσω της καινοτομίας, να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στη βελτίωση της ζωής χιλιάδων ανθρώπων που ζουν με μία σπάνια νόσο. Για να το πετύχουμε θα συνεχίσουμε να επενδύουμε με την ίδια ένταση σε  R&D (research & development) για την ανάπτυξη νέων καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων, καλύπτοντας ανεκπλήρωτες θεραπευτικές ανάγκες. Παράλληλα, είμαστε προσανατολισμένοι στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος, καθώς στη Sobi πιστεύουμε ότι κινητήριος δύναμη για την ανάπτυξη της εταιρείας και την επίτευξη των στρατηγικών στόχων είναι οι “σπάνιοι” άνθρωποί μας, οι οποίοι εργάζονται καθημερινά, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευση της Sobi να μεταμορφώνει τη ζωή των ανθρώπων με σπάνια νοσήματα προς όφελος των ασθενών, της επιστημονικής κοινότητας και  της κοινωνίας».

Η ηγετική ομάδα της SOBI στην Ελλάδα.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: