ΜΕΝΟΥ

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική – ΙΑΣΩ Παίδων: Δωρεάν ΩΡΛ εξέταση για ενήλικες & παιδιά στα Εξωτερικά Ιατρεία, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για το Αυτί & την Ακοή!

Health Newsroom

H Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ  και το ΙΑΣΩ Παίδων με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για το Αυτί και την Ακοή (3 Μαρτίου), προσφέρουν δωρεάν ΩΡΛ εξέταση για ενήλικες και παιδιά σε όσους προσέλθουν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 στα Εξωτερικά Ιατρεία της Γενικής Κλινικής του ΙΑΣΩ και του ΙΑΣΩ Παίδων. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται από τις 10:00 έως τις 13:00 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ και το ΙΑΣΩ Παίδων βρίσκονται στη Λεωφόρο Κηφισίας 37-39, στο Μαρούσι. 

Tα ΩΡΛ εξωτερικά ιατρεία του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική & του ΙΑΣΩ Παίδων διαθέτουν έμπειρους ιατρούς και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, ικανό να αντιμετωπίσουν όλο το εύρος των ωτορινολαρυγγολογικών παθήσεων ενηλίκων, νεογνών, βρεφών και παιδιών. 

H τυπική ΩΡΛ εξέταση αποτελεί συνδυαστικά τον έλεγχο των αυτιών για τους κινδύνους/θορύβους στους οποίους εκτίθενται καθημερινά, τον έλεγχο της μύτης που μπορεί να αποκαλύψει πολλά στοιχεία για την κατάσταση της υγείας μας και τον έλεγχο του στοματοφάρυγγα για την ύπαρξη κάποιας λοίμωξης. 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: