ΜΕΝΟΥ

Η Santair ΑΕ επιλέχθηκε για την προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Υλικού στα 3 νοσοκομεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος!

Η Santair, ηγέτιδα εταιρεία στην παροχή ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού υψηλού επιπέδου σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, με 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο της υγείας, επιλέχθηκε μέσω διαγωνισμού από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) να εξοπλίσει με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και τις Χειρουργικές αίθουσες που θα κατασκευαστούν στα τρία νέα νοσοκομεία που θα προσφέρει το ΙΣΝ στο ελληνικό κράτος.

Συγκεκριμένα, η Santair ανακοινώνει ότι θα προχωρήσει σε προμήθεια, εγκατάσταση, εκπαίδευση, συντήρηση και υποστήριξη εξοπλισμού Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και Χειρουργικών Αιθουσών για το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης. Ανάμεσα στον εξοπλισμό που θα διαθέσει περιλαμβάνονται: αναισθησιολογικοί σταθμοί, monitors παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων, οξύμετρα με πιεσόμετρα, κλίνες εντατικής βαρέως τύπου, χειρουργικοί προβολείς, χειρουργικές τράπεζες, φορητοί και νεογνικοί αναπνευστήρες, αναπνευστήρες εντατικής θεραπείας κ.α.

Η υψηλή ποιότητα των μηχανημάτων ιατρικού εξοπλισμού των διεθνώς αναγνωρισμένων Οίκων που αντιπροσωπεύει η Santair (Getinge, Maquet, Philips, Masimo, Arjo κ.α.), οι ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις που προσφέρει, αλλά και η αξιοπιστία της εταιρείας στην Ελληνική αγορά ήταν μερικοί από τους παράγοντες που συντέλεσαν στην επιλογή της από το ΙΣΝ για την προμήθεια σύγχρονων ιατρικών μηχανημάτων στα νοσοκομεία που ετοιμάζει.

Η δημιουργία των τριών νέων δημόσιων νοσοκομείων από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, συνιστά ένα ισχυρό βήμα προς τη βελτίωση του υγειονομικού συστήματος της χώρας μας αλλά και την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Ο κ. Γεώργιος Βιδάλης, Ιδρυτικό Στέλεχος της Santair, δήλωσε σχετικά: «Εδώ και 25 χρόνια στη Santair παραμένουμε προσηλωμένοι στη συνεχή καινοτομία και την παροχή προηγμένων λύσεων για τη βελτίωση της υγείας. Είναι μεγάλη τιμή που το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μάς επέλεξε για να προμηθεύσουμε τα τρία νέα νοσοκομεία που θα κατασκευάσει και θα δωρίσει στη χώρα μας. Η επιλογή της Santair αποτελεί αναγνώριση της τεχνολογικής μας καινοτομίας, της αφοσίωσής μας στον κλάδο της υγείας και της ικανότητάς μας να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες προκλήσεις του σύγχρονου ιατρικού τομέα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και να δηλώσω ότι παραμένουμε αφοσιωμένοι στην επιτυχή υλοποίηση αυτού του έργου. Είναι η στιγμή να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για την υγεία και την ευημερία της κοινωνίας μας, για ένα καλύτερο αύριο.»


Λίγα λόγια για τη Santair

Η Santair ΑΕ είναι η κορυφαία εταιρεία ιατρικών εφαρμογών στον χώρο των ιατροτεχνολογικών μηχανημάτων αντιπροσωπεύοντας τους μεγαλύτερους Οίκους Ιατρικών Μηχανημάτων παγκοσμίως. Από την ίδρυσή της το 1997 έως και σήμερα, υιοθετεί καινοτόμες τεχνολογίες υψηλής ποιότητας και έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος πάροχος με διαρκή προσανατολισμό στην ανάπτυξη και την παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει μία εκτεταμένη γκάμα προϊόντων, όπως ιατρικό εξοπλισμό για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, Χειρουργικές Αίθουσες, Νοσηλευτικές Μονάδες, Δωμάτια Νοσηλείας, Διαγνωστικά Εργαστήρια, καλύπτοντας έτσι όλες τις εξειδικευμένες ανάγκες στον τομέα της υγείας. Η Santair επενδύει σταθερά στην ιατρική καινοτομία προσφέροντας συστήματα που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής με στόχο την βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: