ΜΕΝΟΥ

Η La Roche-Posay λανσάρει το ΝΕΟ Mela B3 Serum για την καταπολέμηση της υπερμελάγχρωσης!

Health Newsroom

Η La Roche-Posay, ανακοινώνει τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα καινοτομία της, στον τομέα της υπερμελάγχρωσης, λανσάροντας το νέο MELA B3 Serum, με το ενεργό συστατικό Melasyl™.

Η ανακοίνωση του νέου λανσαρίσματος συνδυάστηκε με ένα διήμερο event στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο χωρίστηκε σε 3 διαφορετικά slots, αφιερωμένα σε φαρμακοποιούς, δερματολόγους και media αντίστοιχα. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από τον Καθηγητή Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας, κ. Δημήτρη Ρηγόπουλο με θέμα «Διαταραχές Μελάγχρωσης: Τι γνωρίζουμε», την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο, κα Παναγιώτα Ρήγα με θέμα «Αντιμετώπιση των υπερμελαγχρώσεων στο ιατρείο και ο συνεργικός ρόλος των δερμοκαλλυντικών» και την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο κα Ελίνα Θεοδωρακοπούλου με θέμα «Υπερμελάγχρωση: Αίτια και αντιμετώπιση/ Melasyl™/ Ο κυρίαρχος ρόλος των δερμοκαλλυντικών».

Το νέο MELA B3, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με καταξιωμένους δερματολόγους και ειδικούς στην υπερμελάγχρωση, συνδυάζει το δραστικό μόριο Melasyl™ –την απόλυτη «παγίδα μελανίνης»– με 10% αντιφλεγμονώδη Νιασιναμίδη (γνωστή και ως Βιταμίνη B3) και άλλα δερματολογικά ενεργά συστατικά για ισχυρότερη δράση ενάντια στην υπερμελάγχρωση και με ορατά αποτελέσματα σε μια εβδομάδα.

Το Melasyl™ λειτουργεί διαφορετικά από τα παραδοσιακά συστατικά ανακόπτοντας τη δραστηριότητα της μελανίνης προτού σχηματιστούν δυσχρωμίες στο δέρμα.​ Είναι το πρώτο και το μοναδικό ενεργό συστατικό που παγιδεύει και εξαλείφει τις πρόδρομες ουσίες της μελανίνης κατά τα πρώιμα στάδια της διαδικασίας υπερπαραγωγής μελανίνης. Έτσι, προλαμβάνει την υπερμελάγχρωση και, ταυτόχρονα, μειώνει την ένταση των ήδη υπαρχουσών δυσχρωμιών. Εξασφαλίζει υψηλότερη αποτελεσματικότητα, ενώ σέβεται τη φυσιολογία του δέρματος.​

«Η υπερμελάγχρωση είναι ένα συχνό δερματολογικό πρόβλημα, μια χρόνια φλεγμονώδης διεργασία,  η οποία, όταν προσβάλει και το πρόσωπο, έχει σημαντικές ψυχοκοινωνικές προεκτάσεις. Η υπερμελάγχρωση ή δυσχρωμία εκδηλώνεται ως μια πιο σκουρόχρωμη βλάβη, σαν ένας «λεκές» πάνω στο δέρμα μας, ενώ η θεραπευτική του αντιμετώπιση δεν είναι απλή. Το νέο δραστικό μόριο Melasyl™, από τη La Roche-Posay, μέσα από πολυετή και συστηματική έρευνα, αποτελεί μια σημαντική δερματολογική καινοτομία στη ρύθμιση της σύνθεσης της μελανίνης, της βασικής χρωματικής του δέρματος, ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά την υπερμελάγχρωση» δήλωσε η Ελίνα Θεοδωρακοπούλου, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Συνεργάτις της La Roche-Posay.

Το νέο ενεργό συστατικό για την καταπολέμηση της υπερμελάχρωσης, όπως ποτέ ξανά, προέκυψε μετά από 18 χρόνια μελετών στο Τμήμα Έρευνας & Καινοτομίας της L’Oréal, και είναι κατοχυρωμένο με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.​

«Σήμερα, η La Roche-Posay υποδέχεται την μεγαλύτερη καινοτομία των τελευταίων 20 ετών στην αντιμετώπιση της υπερμελάγχρωσης. Το MELA B3, με το κατοχυρωμένο συστατικό Melasyl™, φέρνει την επανάσταση στην καταπολέμηση της υπερμελάχρωσης, όπως ποτέ ξανά! Μια ολοκληρωμένη ρουτίνα κατά της υπερμελάγχρωσης περιλαμβάνει το νέο MELA B3 και φυσικά καθημερινή χρήση αντηλιακού!» δήλωσε η Μαριάννα Haddad, Brand Director της La Roche-Posay.

Διαβάστε αναλυτικά lrp-mela_b3-_press_file_0


 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ LA ROCHE-POSAY​

Αποστολή της La Roche-Posay, της μάρκας που συνιστούν 90.000 δερματολόγοι σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι να προσφέρει δερματολογικές λύσεις περιποίησης με ουσιαστικά αποτελέσματα. Η La Roche-Posay, που δημιουργήθηκε από έναν φαρμακοποιό το 1975, έχει παρουσία σήμερα σε περισσότερες από 60 χώρες. Προσφέρει μια μοναδική γκάμα προϊόντων για την καθημερινή φροντίδα κάθε τύπου δέρματος, και ενθαρρύνει τις καλές πρακτικές περιποίησης, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες κάθε ατόμου. Η La Roche-Posay δημιουργεί συνθέσεις εμπλουτισμένες με το αποκλειστικό νερό της, πλούσιο σε Σελήνιο, το οποίο χρησιμοποιείται επίσης στο Ιαματικό Κέντρο –το πρώτο Κέντρο Δερματολογίας στην Ευρώπη– για τις αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του. Οι συνθέσεις των προϊόντων αναπτύσσονται βάσει μιας αυστηρής χάρτας, περιέχοντας τον ελάχιστο δυνατό αριθμό συστατικών στις βέλτιστες συγκεντρώσεις. Επιπλέον, τα προϊόντα της La Roche-Posay υπόκεινται σε αυστηρές κλινικές δοκιμές, ώστε να επιβεβαιωθεί η αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά τους ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα. Το 2020, η La Roche-Posay έκανε ένα βήμα ακόμα πιο πέρα στη δέσμευσή της για την προστασία του πλανήτη. Εκτός από το λανσάρισμα των πρώτων οικολογικών αντιηλιακών σωληναρίων με χαρτόνι, η μάρκα ανακοίνωσε επίσης ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για τη μείωση της χρήσης νέου πλαστικού κατά 70% μέχρι το 2025. Επιπλέον, από το 2019, το Fondation La Roche-Posay έχει δεσμευτεί να βελτιώσει τη ζωή των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη La Roche-Posay, επισκεφθείτε το www.laroche-posay.com και ακολουθήστε τη La Roche-Posay στο Instagram και το Facebook.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: