ΜΕΝΟΥ

Η Affidea τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Κλινικών Μελετών -20 Μαΐου!

Health Newsroom

Η διεθνώς βραβευμένη κλινική αριστεία με πιστοποιήσεις και διαπιστεύσεις σε κάθε ειδικότητα, καθώς και η εκτενής γεωγραφική διασπορά καθιστούν τον Όμιλο Affidea τον προτιμώμενο πάροχο υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κορυφαίων φαρμακευτικών εταιρειών και ιατρικών ιδρυμάτων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η Affidea, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη συνεργασία της με την φαρμακευτική βιομηχανία, συμμετέχει σε περισσότερες από 400 καινοτόμες φαρμακευτικές κλινικές δοκιμές σε πάνω από 10 ευρωπαϊκές χώρες παρουσίας.

Στην Ελλάδα, το Τμήμα Κλινικών Μελετών δραστηριοποιείται από το 2014, ενώ αυτήν την στιγμή διαχειρίζεται δεκάδες ενεργές κλινικές μελέτες. Οι περιοχές στις οποίες συνεισφέρει με την κλινική της έρευνα περιλαμβάνουν ενδεικτικά τη νόσο Alzheimer, το μελάνωμα, το λέμφωμα Non-Hodgkin, το πολλαπλούν μυέλωμα, το λέμφωμα, τη σκλήρυνση κατά πλάκας, τη σπονδυλοαρθρίτιδα και τους καρκίνους μαστού, προστάτη, πνευμόνων και παχέος εντέρου.

Στην Affidea, είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στη βελτίωση των κλινικών αποτελεσμάτων προς όφελος των ασθενών. Προσφέρουμε τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό, την κλινική μας αριστεία και τους καταξιωμένους ιατρούς μας, ώστε να συνδράμουμε τους ερευνητές να αναπτύξουν πιο εξατομικευμένα φαρμακευτικά σκευάσματα. Παράλληλα συμπράττουμε με τα διαπιστευμένα ιατρικά κέντρα μας για συμμετοχή σε κλινικές δοκιμές, με στόχο να σώσουμε περισσότερες ζωές στο μέλλον.

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

 Ο Όμιλος Affidea αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ευρώπη με δραστηριότητα σε 15 χώρες. Τα διαγνωστικά κέντρα Affidea λειτουργούν στην Ελλάδα από το 2005, μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου, και είναι συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ, όλα τα δημόσια ταμεία και τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός της Affidea είναι ο νεότερος στην Ευρώπη, καθώς διαθέτει τα πιο εξελιγμένα συστήματα μαγνητικής και αξονικής τομογραφίας, ψηφιακής μαστογραφίας 3D και υπερηχοτομογραφίας, με τεχνολογία επικεντρωμένη στους εξεταζόμενους. Όλα τα κέντρα είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Σημειώνεται ότι τα διαγνωστικά κέντρα Affidea έχουν βραβευθεί και περιλαμβάνονται στη λίστα “EuroSafe Wall of Stars” ως τα καλύτερα και ασφαλέστερα της Ευρώπης από πλευράς ακτινοπροστασίας, καθώς εφαρμόζουν κατ’ αποκλειστικότητα το πρόγραμμα διαχείρισης της δόσης ακτινοβολίας Dose Excellence κατά τη διενέργεια της αξονικής τομογραφίας.

Ο Όμιλος Affidea αναπτύσσεται δυναμικά, επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων κέντρων και επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών του. Στόχος της Affidea είναι η μετάβαση στο μοντέλο του «έξυπνου διαγνωστικού κέντρου» με ψηφιακές διαδικασίες, που θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο και περιορίζουν το αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: