ΜΕΝΟΥ

Η Affidea στηρίζει το 30ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης στην Μεσσηνία!

Health Newsroom

Ο Όμιλος Affidea στηρίζει το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, την κορυφαία διοργάνωση χορού στην Ελλάδα και μία από τις σημαντικότερες της Ευρώπης. Έχοντας κατακτήσει ξεχωριστή θέση στον πολιτιστικό χάρτη διεθνώς, το φεστιβάλ κλείνει φέτος τα 30 του χρόνια σε μία διοργάνωση που πραγματοποιείται από τις 12 έως τις 21 Ιουλίου 2024.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας είναι συνώνυμο με την άνθιση του σύγχρονου χορού στην Ελλάδα. Από το 1995 μέχρι σήμερα τροφοδοτεί το κοινό με έργα αφιερωμένα στην ποιητικότητα του ανθρώπινου σώματος, φιλοξενώντας δημιουργούς που γράφουν την ίδια την ιστορία του σύγχρονου χορού. Εδώ και 30 χρόνια μέσα από το πλούσιο πρόγραμμά του, παρουσιάζει στο ελληνικό και ξένο κοινό ξεχωριστές παραστάσεις τόσο διεθνώς καταξιωμένων καλλιτεχνών όσο και νέων, ενώ με τις αναθέσεις σε νέους και ταλαντούχους Έλληνες καλλιτέχνες στηρίζει και προάγει τον σύγχρονο χορό στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Όμιλος Affidea, στο πλαίσιο της στρατηγικής του ανάπτυξης στον νομό Μεσσηνίας, με το τρίτο ιατρικό κέντρο, αλλά και ευρύτερα στην Πελοπόννησο, στηρίζει την σημαντική αυτή πολιτιστική διοργάνωση με στόχο την προαγωγή του Πολιτισμού, που συνδέεται άρρηκτα με την υγεία. Η πρωτοβουλία αντικατοπτρίζει την δέσμευση του Ομίλου για βελτίωση της ποιότητας ζωής και της κοινωνικής ευημερίας προς τους δημότες της πόλης και τους φιλότεχνους επισκέπτες της.

Οι επενδύσεις της Affidea πραγματοποιούνται σε μια περιοχή με υψηλή ανάγκη για αναβάθμιση των υπηρεσιών πρόληψης, προαγωγής υγείας και ιατρικής περίθαλψης, κι εντάσσονται στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού να καταστεί ο μεγαλύτερος πάροχος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ελλάδα, «σύμμαχος» όλων, αλλά και σημείο αναφοράς για τον κλάδο.

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

 Ο Όμιλος Affidea αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ευρώπη με δραστηριότητα σε 15 χώρες.

Τα διαγνωστικά κέντρα Affidea λειτουργούν στην Ελλάδα από το 2005, μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου, και είναι συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ, όλα τα δημόσια ταμεία και τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός της Affidea είναι ο νεότερος στην Ευρώπη, καθώς διαθέτει τα πιο εξελιγμένα συστήματα μαγνητικής και αξονικής τομογραφίας, ψηφιακής μαστογραφίας 3D και υπερηχοτομογραφίας, με τεχνολογία επικεντρωμένη στους εξεταζόμενους.

Όλα τα κέντρα είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Σημειώνεται ότι τα διαγνωστικά κέντρα Affidea έχουν βραβευθεί και περιλαμβάνονται στη λίστα “EuroSafe Wall of Stars” ως τα καλύτερα και ασφαλέστερα της Ευρώπης από πλευράς ακτινοπροστασίας, καθώς εφαρμόζουν κατ’ αποκλειστικότητα το πρόγραμμα διαχείρισης της δόσης ακτινοβολίας Dose Excellence κατά τη διενέργεια της αξονικής τομογραφίας.

Ο Όμιλος Affidea αναπτύσσεται δυναμικά επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων κέντρων και επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών του.

Στόχος της Affidea είναι η μετάβαση στο μοντέλο του «έξυπνου διαγνωστικού κέντρου» με ψηφιακές διαδικασίες, που θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο και περιορίζουν το αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Η Affidea ανήκει κατά πλειοψηφία στο Groupe Bruxelles Lambert (GBL), κορυφαίο επενδυτή στην Ευρώπη που εστιάζει στη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας, με πάνω από εξήντα χρόνια παρουσίας στο χρηματιστήριο.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: