ΜΕΝΟΥ

Η Ιουλία Τσέτη παρουσίασε την υποψηφιότητά της για τον ΣΕΒ! (βίντεο)

Health Newsroom

Του Άρη Μπερζοβίτη

«Θεωρώ ότι είναι ηθική μου υποχρέωση και πάνω από όλα αναλαμβάνω την ευθύνη μου για τις γενιές που μένουν εδώ, για τις νέες γενιές των επιχειρηματιών του τόπου μας, να δώσω ένα στίγμα ότι όλοι πρέπει να συμμετέχουμε στους φορείς που μας εκπροσωπούν και να διεκδικούμε καλύτερο παρόν και μέλλον για τις επιχειρήσεις μας και τις βιομηχανίες μας». Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε την ομιλία της η Ιουλία Τσέτη, πρόεδρος & CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), ανακοινώνοντας επίσημα στους συντάκτες του ιατρικού και επιχειρηματικού ρεπορτάζ –τους οποίους είχε καλέσει το βράδυ της Δευτέρας στον κήπο του Ιδρύματος «Κλέων Τσέτης»- την απόφαση της να διεκδικήσει την προεδρία του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων (ΣΕΒ) στις επερχόμενες εκλογές που θα διεξαχθούν στις 18 Ιουνίου.

Η κ. Τσέτη παρουσίασε τα προβλήματα που απασχολούν σήμερα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες, καθώς και τις προτεραιότητες που έχει θέσει όταν αναλάβει την προεδρία του ΣΕΒ. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Nextdeal/Health Next Generation: «θεωρώ ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να πάρουν τη θέση που τους ανήκει, να έχουν καλύτερα χρηματοδοτικά εργαλεία, μεγαλύτερη συμμετοχή στο ΣΕΒ και η βιομηχανία να είναι πρώτη τη τάξει, αφού η ανάγκη αυτή αποδείχθηκε ιδιαίτερα κατά τα διαστήματα των αλλεπάλληλων κρίσεων».

Η κάμερα του Nextdeal/Health Next Generation έδωσε το παρών στην εκδήλωση και σας μεταφέρει την αποκλειστική δήλωση της κ. Τσέτη, καθώς και ολόκληρη την ομιλία της.

Η Ιουλία Τσέτη, είναι πρόεδρος & CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, φαρμακοποιός MSc, επίτιμη Διδάκτωρ του τμήματος Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ, πρόεδρος UN Global Compact Network Greece. Στο παρελθόν έχει εκλεγεί στο Γενικό Συμβούλιο του ΣΕΒ και διατελέσει μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (ΕΦΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Σήμερα είναι γενική γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

Δείτε εδω όλο το βίντεο

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: