ΜΕΝΟΥ
Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ True Leader 2021

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ True Leader 2021

Health Newsroom

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διακρίθηκε για 6η φορά στα βραβεία True Leaders by ICAP CRIF, καθώς αναγνωρίστηκε ανάμεσα στις επιχειρήσεις που ξεχώρισαν το 2021 στον κλάδο των Υπηρεσιών Υγείας.

Συγκεκριμένα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

  • Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες για το 2021.
  • Συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού, έχοντας αυξήσει το δυναμικό της από το 2020 στο 2021.
  • Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου με βάση τον Κύκλο Εργασιών.
  • Αξιολογείται με υψηλό ICAP CRIF Score.

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ομίλου, ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας-Νεφρολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Δημήτριος Βλαχάκος.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Υπηρεσιών Υγείας από το 1981. Βρίσκεται διαχρονικά στις πρώτες θέσεις επιχειρηματικής αριστείας τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό πάροχο ιατρικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, διαθέτει 72 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, τα οποία εξυπηρετούν περισσότερα από 3 εκατομμύρια πολίτες ετησίως.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει επίσης 2 Γενικές Κλινικές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 2 Διατροφολογικά Κέντρα, ένα Εργομετρικό Κέντρο, ένα Δερματολογικό Κέντρο, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών.

Απασχολεί περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους, ανάμεσά τους και 700 ειδικευμένους ιατρούς µε άριστη επιστημονική κατάρτιση.

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι ο πρώτος ιδιωτικός φορέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που αναγνώρισε την αναγκαιότητα της εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης ποιότητας και εφαρμόζει πρότυπα ISO σε όλο το φάσμα των εξετάσεων και δραστηριοτήτων του.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της ολιστικής φροντίδας και της προαγωγής της Υγείας όλων.

Όλα τα νέα του Ομίλου στο https://bioiatriki.gr/ στο Facebook και στο Instagram

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: