ΜΕΝΟΥ

Ημερίδα ενημέρωσης για την πρωτοβουλία Innovative Health Initiative!

Health Newsroom

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα Ευρώπη και μέλος της ομάδας συντονισμού του Enterprise Europe Network Hellas, σας προσκαλεί στη υβριδική εκδήλωση «Ημερίδα Ενημέρωσης για την Πρωτοβουλία Innovative Health Initiative» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 (10:00-17:00) στο ΙΙΒΕΑΑ (Σωράνου Εφεσσίου 4, Αθήνα) με ταυτόχρονη ψηφιακή μετάδοση.
Πρόκειται για τη 2η εκδήλωση για την Πρωτοβουλία Innovative Health Initiave που διοργανώνει το ΕΚΤ σε συνεργασία με τη ΓΓΕΚ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες προκηρύξεις του Innovative Health Initiative (IHI), αλλά και να θέσουν απευθείας τα ερωτήματά τους στους εκπροσώπους των Πανευρωπαϊκών Συνδέσμων Βιομηχανιών στις Επιστήμες Ζωής.
Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή εδώ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο εδώ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δρ Σοφία Ξεσφίγγη, ΕΚΤ, Εθνικό Σημείο Επαφής για τη θεματική της Υγείας και την Αποστολή για τον Καρκίνο στον Ορίζοντα Ευρώπη, (2102204913, [email protected]).
Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: