ΜΕΝΟΥ

«Εφημερία τρόμου» από «εφημερία αγάπης» των εργαζομένων σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης!

Health Newsroom

Ένας γιατρός τραυματίστηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη, όταν κατέρρευσε τμήμα της οροφής στον προθάλαμο των κοιτώνων των γιατρών. Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες των Σωματείων των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, στις οποίες επισημαίνεται ότι σε πολλά νοσοκομεία γίνονται «εφημερίες τρόμου», αφού πολλά κτίρια είναι πάρα πολύ παλιά και επικίνδυνα για ασθενείς και προσωπικό.

Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο γιατρός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», μια και το νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» δεν διαθέτει ορθοπεδική κλινική. Οι γιατροί αφού εξέτασαν τον τραυματία συνάδελφό τους διέγνωσαν ότι δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό και στη συνέχεια ο γιατρός επέστρεψε στο σπίτι του.

Για το περιστατικό αυτό η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» Βασιλική Τραούδα, δήλωσε ότι «πριν από μερικές ημέρες είχαν ολοκληρωθεί εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα και είναι πιθανό το συμβάν να οφείλεται σε κακοτεχνία της εταιρίας που τις ανέλαβε», προσθέτοντας ότι «θα ακολουθηθεί κάθε νόμιμη ενέργεια απέναντι στην εταιρεία».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: