ΜΕΝΟΥ

«Εν αρχή ην η δημιουργία» – Η 1η έκθεση ζωγραφικής από τον Σύλλογο Ευτεχνίες!

Health Newsroom

Του Άρη Μπερζοβίτη

Με τον συμβολικό τίτλο: «Εν αρχή ην η δημιουργία», ο εικαστικός Σύλλογος Ευτεχνίες, πραγματοποιεί την 1η του Ομαδική έκθεση ζωγραφικής, το τριήμερο 24, 25 και 26 Μαΐου 2024, στον Κήπο του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Ψυρρή.

Στην έκθεση συμμετέχουν 12 συνολικά εικαστικοί καλλιτέχνες και γλύπτες με δύο έργα ο καθένας τους. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 7 μμ, ενώ οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι 10 πρωί, έως 10 το βράδυ.

Η έκθεση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Επιτροπής εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων.

Την οργάνωση και επιμέλεια της έκθεσης έχουν αναλάβει οι εικαστικοί, Φελίτσια Μαράνη και η Μαρία Σπαγαδώρου, οι οποίες τονίζουν χαρακτηριστικά, με αφορμή την έκθεση:

«Οι Ευτεχνίες είναι μια δυναμική κοινότητα καλλιτεχνών, δημιουργών και ενθουσιαστών που συναντιούνται για να γιορτάσουν την ομορφιά της έκφρασης σε όλες τις μορφές της.

Ας ζωγραφίσουμε τον καμβά της ζωής με τολμηρές πινελιές δημιουργίας, ας λανσάρουμε στιγμές που αφήνουν ανεξίτηλες εντυπώσεις, και ας συνθέσουμε συμφωνίες έκφρασης που αντηχούν στην ψυχή. Μαζί, ας κάνουμε τις Ευτεχνίες ένα καταφύγιο για καλλιτεχνική εξερεύνηση και ανακάλυψη».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: