ΜΕΝΟΥ

Ενημερωτικές Εκδηλώσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΡευΜΑζήν στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ!

Health Newsroom

Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 17:00-19:00

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ασθενών, Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Ρευματικά Νοσήματα “ΡευΜΑζήν”, έπειτα από τις πολύ επιτυχείς συμμετοχές της στην 83η και 84η ΔΕΘ το 2018 και 2019 αντίστοιχα, έτσι και φέτος δίνει το παρών οργανώνοντας δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις στον χώρο της ΔΕΘ και συγκεκριμένα στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 5-7 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός (Αίθουσα C).

Πιο αναλυτικά, η εκδήλωση του Σαββάτου 16/9/2023 τιτλοφορείται «Τα ρευματικά νοσήματα στον 21ο αιώνα» και στοχεύει στην έγκυρη ενημέρωση του κοινού για τα Ρευματικά Νοσήματα και τις σύγχρονες εξελίξεις στην αντιμετώπιση των νοσημάτων αυτών, έχοντας στο πλευρό μας έγκριτους επιστήμονες για την υπεύθυνη πληροφόρηση των ασθενών αλλά και του ευρύτερου κοινού. Επίσης θα γίνει και η παρουσίαση του νεοσύστατου Συλλόγου Ρευματοπαθών Βορείου Ελλάδος, που έχει σαν στόχο να καλύψει τις ανάγκες των ρευματοπαθών στη Βόρεια Ελλάδα σε θέματα ενδυνάμωσης των ασθενών αλλά και διεκδίκησης καλύτερων παροχών υγείας. Ο νεοσύστατος σύλλογος αναμένεται να επανδρώσει την Ομοσπονδία με νέα μέλη έτοιμα να συνδράμουν στην ευαισθητοποίηση κοινού και πολιτείας γύρω από τα ρευματικά νοσήματα ειδικότερα στη Βόρεια Ελλάδα.

Την Κυριακή 17/9/2023 η προγραμματισμένη εκδήλωση έχει σαν θέμα τις «Προκλήσεις στην περίθαλψη των ασθενών με χρόνια νοσήματα στη Β. Ελλάδα», στην οποία θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με διάφορους εμπλεκόμενους φορείς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρόνιοι ασθενείς στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων επισυνάπτεται).

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την στήριξη των εταιριών Genesis Pharma (Μέγας Χορηγός), GSK, Janssen, Pfizer (Χορηγοί).

Διαβάστε το πρόγραμμα ΕΔΩ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: