ΜΕΝΟΥ

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Επιστρέφει 11 με 14 Απριλίου 2024 η Διεθνής Έκθεση για fitness, wellness & υγεία, FIBO!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης για fitness, wellness & υγεία, FIBO, η οποία επιστρέφει δυναμικά από τις 11 έως τις 14 Απριλίου 2024, στον εκθεσιακό χώρο της Κολωνίας στη Γερμανία από τον διοργανωτή RX Deutschland GmbH.

Η FIBO, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις υγείας, φυσικής κατάστασης και ευεξίας παγκοσμίως, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια διαπιστώνεται αυξητική τάση στον αριθμό των Ελλήνων επισκεπτών.

Στη FIBO 2024 οι εκθέτες θα παρουσιάσουν νέα προϊόντα σε δέκα αίθουσες, στις οποίες θα πραγματοποιηθούν στοχευμένα events αλλά και το συνέδριο FIBO, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τις καινοτομίες στην αγορά και να ανταλλάξουν απόψεις για τις προοπτικές του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για δωρεάν κάρτες εισόδου, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 018 και στο E-Mail: [email protected] ή να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα του φορέα για τις εκθέσεις https://www.german-fairs.gr/alles-ektheseis/fibo/ και την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης: www.fibo.com.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: