ΜΕΝΟΥ

Ελληνοβρετανική συνεργασία μεταξύ Imperial College και Ιατρικού Κέντρου Αθηνών!

Health Newsroom

Ιδιαίτερα σημαντική για την  βελτίωση των αποτελεσμάτων της παγκόσμιας υγείας, προς όφελος των ασθενών, αποτελεί η ελληνοβρετανική συνεργασία μεταξύ του Imperial College Healthcare NHS Trust και του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Σήμερα κανένα έθνος δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της υγείας μεμονωμένα.

Η τελετή υπογραφής πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο μαζί με τον Έλληνα πρέσβη Γ. Τσαούση, τον Υπουργό Επιχειρήσεων και Εμπορίου Lord Offord, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία της ισχυρής συνεργασίας και της δημιουργίας ικανοτήτων για τη βελτίωση της ποιότητας και των προτύπων της υγείας.

Μέσω της συνεργασίας τους, τα δύο κορυφαία ιδρύματα θα ανταλλάξουν τεχνογνωσία, εξειδίκευση, ιατρική τεχνογνωσία και γνώση, προωθώντας τον κοινό τους σκοπό να προσφέρουν ιατρική αριστεία και απαράμιλλες υπηρεσίες στους ασθενείς σε όλο τον κόσμο.

Η συμφωνία αυτή αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της δύναμης της μακράς και πλούσιας ελληνοβρετανικής οικονομικής εταιρικής σχέσης, η οποία αξίζει 12 δισεκατομμύρια λίρες ετησίως.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: