ΜΕΝΟΥ

Ειδικό πρόγραμμα των LaserVision και Ophthalmica για την πρόληψη οφθαλμικών παθήσεων!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις 7 Απριλίου, οι Ιδιωτικές Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας LaserVision στην Αθήνα και Ophthalmica στη Θεσσαλονίκη, μέλη του Ομίλου Sanoptis, προσφέρουν προληπτικό οφθαλμολογικό έλεγχο σε προνομιακές τιμές, με στόχο την προώθηση της σημασίας της πρόληψης, αλλά και τη διαφύλαξη της οφθαλμικής υγείας.

Το οφθαλμολογικό check up περιλαμβάνει κλινική εξέταση από οφθαλμίατρο σε σχισμοειδή λυχνία, μέτρηση της οπτικής οξύτητας, τονομέτρηση, κερατομετρία, διαθλαστικό έλεγχο με συνταγογράφηση γυαλιών και θα παρέχεται στην προνομιακή τιμή των 60€ για τη LaserVision στην Αθήνα και 40€ για το Ινστιτούτο Ophthalmica στη Θεσσαλονίκη. Το προνομιακό πακέτο ισχύει για όσους ενδιαφερόμενους πραγματοποιήσουν το ραντεβού τους από τις 8 έως τις 12 Απριλίου.

Παράλληλα, από την 1η Απριλίου θα ξεκινήσει και μία πρωτότυπη video καμπάνια ενημέρωσης του κοινού, στην οποία «πρωταγωνιστεί» το ιατρονοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της LaserVision και του Ινστιτούτου Ophthalmica, η οποία στοχεύει στην εξάλειψη των «μύθων» και στην επίλυση συνηθισμένων αποριών – ερωτημάτων των ασθενών σχετικά με τις οφθαλμικές παθήσεις. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει το σύνολο του βιντεοσκοπημένου υλικού και να ενημερωθεί αναλυτικά στις επίσημες ιστοσελίδες των δύο μονάδων: https://www.laservision.gr/ | https://www.ophthalmica.gr/ καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι παραπάνω ενέργειες αποτελούν ένα μόνο μέρος του ολοκληρωμένου προγράμματος ενημέρωσης και πρόληψης του Ομίλου Sanoptis για τις οφθαλμικές παθήσεις, που εκκίνησε τον Μάρτιο και θα διαρκέσει όλο το έτος 2024. Η συγκεκριμένη καμπάνια αποσκοπεί στην εμπεριστατωμένη ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση μεγάλου μέρους του πληθυσμού, εστιάζοντας, κυρίως, στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές, με πακέτα οφθαλμολογικών ελέγχων (check ups) και ειδικών διαγνωστικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές. Παράλληλα συντονίζονται ενημερώσεις του κοινού με διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα – σεμινάρια (webinars) και Live Q&As σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει η κα Irmi Huber, Country Manager Greece του Ομίλου Sanoptis «Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας αποτελεί μια υπενθύμιση για τη σημασία της πρόληψης και της φροντίδας της υγείας συνολικά. Δυστυχώς όμως ο τακτικός προληπτικός οφθαλμολογικός έλεγχος, αν και είναι ζωτικής σημασίας για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση προβλημάτων όρασης, αμελείται από μεγάλο αριθμό ατόμων. Στον Όμιλο Sanoptis έχουμε θέσει ως υψηλή προτεραιότητα του συνολικού στρατηγικού μας σχεδιασμού τη θωράκιση της οφθαλμικής υγείας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε πρωτοβουλίες και δράσεις που διευκολύνουν τη δυνατότητα πρόσβασης των συνανθρώπων μας σε οφθαλμολογικές εξετάσεις».

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και ραντεβού:

LaserVision (Αν. Τσόχα 17, 11521, Αθήνα)

Τηλ: 2107472777

E-mail: [email protected]

Site: https://www.laservision.gr/

Ophthalmica (Βασική Μονάδα: Βασ. Όλγας 196 & Πλούτωνος 27, 54655 | Παράρτημα: Αγίας Σοφίας 40, 54622, Θεσσαλονίκη)

Τηλ. 2310263063, 2310413131

E-mail: [email protected]

Site: https://www.ophthalmica.gr/


 

Σχετικά με τον Όμιλο Sanoptis

Η Sanoptis είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος στον τομέα της Οφθαλμολογίας τα τελευταία 5 χρόνια, με περισσότερα από 300 επιλεγμένα οφθαλμολογικά κέντρα και κλινικές, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στην Ελβετία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ισπανία και την Ιταλία.

Τα κέντρα αυτά παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οφθαλμικής φροντίδας σε ασθενείς σε κλινικό, διαγνωστικό, θεραπευτικό και επεμβατικό – χειρουργικό επίπεδο, καλύπτοντας όλο το φάσμα της σύγχρονης οφθαλμολογίας.

Μεταξύ των υπηρεσιών αιχμής που παρέχονται στα εξειδικευμένα κέντρα είναι οι χειρουργικές επεμβάσεις αφαίρεσης καταρράκτη, διαθλαστικές επεμβάσεις με Laser για μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό καθώς και σύγχρονες πρακτικές αντιμετώπισης της πρεσβυωπίας, γλαυκώματος και στραβισμού. Μεταμοσχεύσεις κερατοειδούς, χειρουργικές επεμβάσεις υαλοειδούς – αμφιβληστροειδούς για αποκατάσταση αποκόλλησης ή αφαίρεση επιαμφιβληστροειδικής μεμβράνης, ενδοϋαλοειδικές εγχύσεις (ενέσεις) για την ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας υγρού τύπου συμπληρώνουν την φαρέτρα των υπηρεσιών.

Με πολυετή εμπειρία στον τομέα της υγείας, η διοίκηση του Ομίλου αναπτύσσει κλινικές που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, απασχολώντας περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους. Διακεκριμένοι επιστήμονες και ιατροί, αναγνωρισμένοι για την τεχνογνωσία τους, αποτελούν την ομάδα του Ομίλου Sanoptis, η οποία εφαρμόζει νέα θεραπευτικά πρωτόκολλα και παρέχει προηγμένη ιατρική εκπαίδευση, με έμφαση στην καινοτομία (Sanoptis Academy).

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: