ΜΕΝΟΥ

Δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης από τη HELLENiQ ENERGY στα μεγαλύτερα Δημόσια Παιδιατρικά Νοσοκομεία της Αττικής!

Health Newsroom

Την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης, και αυτόν τον χειμώνα, στα μεγαλύτερα Δημόσια Παιδιατρικά Νοσοκομεία  της Αττικής «Αγία Σοφία», «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» και «Παίδων Πεντέλης», ανακοίνωσαν ο Πρόεδρος της εταιρείας HELLENiQ ENERGY, Γιάννης Παπαθανασίου και ο Διευθύνων Σύμβουλος Ανδρέας Σιάμισιης σε ειδική εκδήλωση, παρουσία του Υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Τη σημαντική αυτή δράση που υλοποιείται από την HELLENiQ ENERGY στο πλαίσιο του Προγράμματος «Κύμα Ζεστασιάς», το οποίο εντάσσεται στις σημαντικές δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας, που κάθε χρόνο δρομολογεί η Εταιρεία, εξήρε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρείας για την ευαισθησία και το αίσθημα προσφοράς.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υγείας, παραβρέθηκαν, επίσης, η Γενική Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Λίλιαν Βιλδιρίδη, ο Διοικητής της 1ης ΥΠΕ Παναγιώτης Στάθης και οι Διοικήσεις των Παιδιατρικών Νοσοκομείων.

Ειδικότερα, η HELLENiQ ENERGY θα καλύψει τις ανάγκες σε πετρέλαιο θέρμανσης, των Παιδιατρικών Νοσοκομείων που εξυπηρετούν περισσότερους από 30. 000 μικρούς ασθενείς.

Ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στον χαιρετισμό του, ειδικότερα επισήμανε: «Η σημερινή σημαντική πρωτοβουλία της ΗELLENiQ ENERGY, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, έρχεται να δείξει για άλλη μια φορά την ευαισθησία και το υψηλό αίσθημα προσφοράς που διακατέχει τα στελέχη της. Η εταιρεία έχει και στο παρελθόν στηρίξει με κοινωνικές δράσεις της το ΕΣΥ, αποδεικνύοντας πως έχει στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της τον άνθρωπο και κυρίως τον πάσχοντα, τον πιο αδύναμο. Και ιδίως σε αυτή την περίπτωση που αποδέκτες της προσφοράς τους θα είναι τα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής, από όπου θα ωφεληθούν μικρά παιδιά που την περίοδο αυτή των εορτών θα βρίσκονται στα Νοσοκομεία και θα πρέπει να νοιώσουν μεγαλύτερη θαλπωρή και ζεστασιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και όλα τα στελέχη της εταιρείας για την έμπρακτη στήριξη τους στο ΕΣΥ».

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της HELLENiQ ENERGY, Γιάννης Παπαθανασίου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επεσήμανε: «Πιστοί στη δέσμευσή μας να υποστηρίζουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ανακοινώσαμε σήμερα μία ουσιαστική συνεισφορά στη δημόσια υγεία – την προσφορά πετρελαίου θέρμανσης στα παιδιατρικά νοσοκομεία στην Αττική, τα οποία εξυπηρετούν παιδιά από όλη την Ελλάδα. Το θεωρούμε ηθική ευθύνη και καθήκον μας να στηρίξουμε όσους το έχουν ανάγκη και, παράλληλα, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, που καθημερινά δίνει τον καλύτερό του εαυτό».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: