ΜΕΝΟΥ

Βλάβη στη θέρμανση…«διώχνει» τη διοικήτρια του Γ.Ν ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

Health Newsroom

Έτσι όπως πάει ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μέχρι να γίνουν οι διορισμοί των νέων διοικητών θα έχει αφήσει τα περισσότερα νοσοκομεία «ακέφαλα».  Για να λέμε όμως και του «στραβού το δίκιο» καλά κάνει, γιατί κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά την οποία έχουν αναλάβει και για την οποία τους πληρώνει ο ελληνικός λαός! Τελευταία αποπομπή αυτή της διοικήτριας του Γ.Ν ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, μετά τις καταγγελίες του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο ότι εδώ και περίπου 10 μέρες το σύστημα θέρμανσης είναι χαλασμένο με αποτέλεσμα ασθενείς και προσωπικό να ξεπαγιάζουν. Η διοικήτρια κατηγορείται γιατί δεν έκανε καμία ενέργεια να βρει άμεσα λύση στο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Συλλόγου ήταν η εξής: «Το δίκτυο κεντρικής θέρμανσης λόγω παλαιότητας έσκασε με το που πήγαν να το βάλουν σε λειτουργία. Έχουν ξεπαγιάσει το προσωπικό, οι εφημερεύοντες, οι γυναίκες που έχουν βγει από τοκετούς καισαρικές και χειρουργεία, οι ογκολογικοί ασθενείς που περιμένουν για χημειοθεραπείες, προφανώς και τα νεογνά. Αναγκαστικά μεταφέρθηκαν γυναίκες και νεογνά στο κτίριο Β. Με τη βλάβη της θέρμανσης πλημμύρισαν υπόγεια ισόγεια και έτρεχαν νερά από σωλήνες στους ορόφους. Πρόσφατα κιόλας από νερά πλημμύρισε η αίθουσα διάγνωσης του μαστού στο ακτινολογικό με κίνδυνο να καούν καλώδια και μονάδες του καινούργιου μαστογράφου αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ. Δεν υπάρχει κανένα χρονοδιάγραμμα πότε θα αποκατασταθούν».

Τι απαντά το «Έλενα Βενιζέλου»

Μετά την ανακοίνωση του υπουργού Υγείας για την απομάκρυνση της διοικήτριας, το νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με  την οποία σχετικά με τη βλάβη στο σύστημα θέρμανσης στο Κτήριο Ά του Γ.Ν «Έλενα Βενιζέλου», είναι σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης της λειτουργίας του, που προβλέπουν:

  1. Αντικατάσταση τμήματος κεντρικού δικτύου θέρμανσης – ψύξης στο υπόγειο και
  2. Αντικατάσταση συλλεκτών διανομής ζεστού νερού θέρμανσης στο μηχανοστάσιο του κτηρίου.

Για την προσωρινή επίλυση του προβλήματος, έως ότου είναι πλήρως λειτουργικό το κεντρικό σύστημα θέρμανσης, τοποθετήθηκαν ήδη θερμαντικά σώματα. Από σήμερα στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου υπάρχει θέρμανση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: