ΜΕΝΟΥ

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Εγκαίνια των ανακαινισμένων χώρων υγιεινής θαλάμων ασθενών στο Νοσοκομείο Πρέβεζας!

Health Newsroom

Κεντρική φωτογραφία: ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος


Την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε τελετή εγκαινίων για τους ανακαινισμένους χώρους υγιεινής θαλάμων ασθενών, ένα έργο που υλοποιήθηκε μετά από δωρεά του κοινωφελούς Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας είναι ενταγμένο στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και παρέχει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη, τόσο στους κατοίκους του Νομού Πρέβεζας, όσο της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας Ηπείρου. Η δωρεά του Ιδρύματος Παύλος Γιαννακόπουλος αφορούσε στη μελέτη και κατασκευή χώρων υγιεινής σε έντεκα θαλάμους του νοσοκομείου.

Στο πλαίσιο των εργασιών, έγινε πλήρης αποκατάσταση των εγκαταστάσεων υγιεινής στους θαλάμους ασθενών, ενώ ταυτόχρονα οι χώροι εξοπλίσθηκαν με ιματιοθήκες για τα προσωπικά αντικείμενα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους. Η δωρεά υλοποιήθηκε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και την αναβάθμιση των συνθηκών νοσηλείας, πυλώνες που πρεσβεύει σε κάθε του ενέργεια το ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος.

Μέσα από την ευγενική χορηγία του ιδρύματος, διασφαλίσθηκε μια αναβαθμισμένη και ποιοτική νοσηλεία για τους ασθενείς που φιλοξενούνται στο νοσοκομείο.

Η τελετή του Αγιασμού πραγματοποιήθηκε από τον Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, Χρυσόστομο.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος σημείωσε κατά την εκδήλωση των εγκαινίων: «Το νοσοκομείο της Πρέβεζας βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης και χαιρόμαστε πολύ που το Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος αποτελεί μέρος αυτής της προσπάθειας. Από τη μεριά μας, ελπίζουμε ότι με αυτήν την παρέμβαση βελτιώσαμε ουσιαστικά την παραμονή των ασθενών στο νοσοκομείο. Για εμάς είναι σημαντικό, να αποδεικνύουμε στην πράξη το σεβασμό μας προς τους νοσηλευόμενους, όπως άλλωστε κάνουν καθημερινά οι γιατροί, οι νοσηλευτές και η διοίκηση του νοσοκομείου».

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, κ. Δημήτρης Σκανδάλης, προσέθεσε: «Εκφράζω την θερμή μας ευγνωμοσύνη προς το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» και προσωπικά στον πρόεδρό του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τη γενναιόδωρη δωρεά τους. Η πολύτιμη αυτή προσφορά επιτρέπει την αναβάθμιση των χώρων υγιεινής σε θαλάμους των κλινικών μας, επιφέροντας μεγάλη και ουσιαστική βελτίωση στην ποιότητα της φροντίδας των ασθενών μας. Η γενναιοδωρία, του Ιδρύματος και του Προέδρου του, αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα για την υγεία και την ευημερία του νοσοκομείου και κατά συνέπεια όλης της Πρέβεζας, αφού με αυτήν την υποστήριξη, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες και φροντίδα στους ασθενείς μας. Εκτός αυτού η δωρεά εντάχθηκε και προηγήθηκε ενός σχεδιασμού για την συνολική ανακατασκευή των κλινικών μας, οπότε αποδείχθηκε διπλά πολύτιμη. Εκ μέρους ολόκληρου του νοσοκομείου Πρέβεζας, ευχαριστούμε θερμά για την αφοσίωσή τους στην υποστήριξη της υγείας και του κοινωνικού μας έργου».

Από αριστερά προς δεξιά: ο Συνεργάτης του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», κ. Παπαναγιώτου Κώστας, ο Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, κ. Δημήτρης Σκανδάλης, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος


Από αριστερά προς δεξιά: ο κ. Ιωάννης Καρβέλης, Διοικητής 6η ΔΥΠΕ, ο κ. Κωνσταντίνος Μπάρκας Βουλευτής Πρεβέζης, ο κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», ο κ. Σπυρίδων Κυριάκης Βουλευτής Πρεβέζης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, κ. Δημήτρης Σκανδάλης, ο κ. Ιωάννου Ευστράτιος, Αντιπεριφεριαρχης Π.Ε. Ηπείρου, ο κ. Γεωργάκος Νικόλαος, Δήμαρχος Πρέβεζας

Αγιασμός: ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης, Χρυσόστομος


Σχετικά με το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»:

Το κοινωφελές Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» ιδρύθηκε εις μνήμην του αλησμόνητου Παύλου Γιαννακόπουλου, με σκοπό την υποστήριξη και προώθηση του αθλητικού ιδεώδους, της υγείας, της παιδείας, καθώς και η προαγωγή του πολιτισμού, της περιβαλλοντικής συνείδησης και της αειφόρου ανάπτυξης, άξονες που αντικατοπτρίζουν τα ευρύτερα ενδιαφέροντα που είχε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, καθώς και τους τομείς στους οποίους διακρίθηκε στη ζωή του.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» μπορείτε να βρείτε στο www.pavlosgiannakopoulosfoundation.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: